BOGATI BRAT, BOGATA SESTRA - Naruči svoju knjigu

BOGATI BRAT, BOGATA SESTRA

Dva različita puta prema Bogu, novcu i sreći
Autor: Kiyosaki, Robert T.; Lechter, Sharon L.
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2011
Broj stranica: 379
Uvez: Meki

19,78  (149,03 kn)

Ova istinita životna priča Roberta Kiyosakija i njegove sestre Emi Kiyosaki nadahnut će čitatelja na vlastito životno putovanje u potrazi za istinom, svrhom i putom prema bogatstvu – financijskom i duhovnom.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1014 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Predgovor: Sudar dvaju svjetova/ Robertov uvod: Zbog ljubavi i novca/ Emin uvod: Zdravo tijelo, zdrav duh/ Oblikovani povješču/ Rat i mir/ Novi odgovori na stara pitanja/ Raj na Zemlji/ Putevi preobrazbe/ Prekršena obećanja/ Vizije za budućnost/ Hrana za putovanje/ Iskorak vjere/ Prosvjetljenje i potpuniji život/ Nebo, pakao i sreća/ Život i smrt/ Pronalaženje duhovne obitelji/ Epilog: Karma, nirvana i prošli životi/ Epilog: Kraj pohlepe/ Pogovor: Promjena srca/ Ja sam tvrtka Bogati otaca

O knjizi:

Zajedno, pa razdvojeni, pa opet zajedno – brat i sestra otkrivaju životna bogatstva. Knjiga Bogati brat, bogata sestra isprepliće nadahnjujuće, istinite životne priče Roberta Kiyosakija i njegove sestre, Emi Kiyosaki (čestite Tenzin Kacho) u knjigu koja će potvrditi vaše vjerovanje u moć namjere, važnost djelovanja i sposobnost prevladavanja prepreka u potrazi za bogatijim životom. Godine 1962. Sjedinjene Američke Države detonirale su atomsku bombu šesnaest kilometara od obale Božićnog otoka u južnom Tihom oceanu. Od tog trenutka, dvoje ljudi, djeca istih roditelja, odgojena u istom kućanstvu, s istim iskustvima iz djetinjstva, našli su se na posve različitim putevima prema Bogu, novcu i sreći. Robert je postao svjetski poznat poduzetnik, pisac i učitelj o svemu povezanom s financijama. Emi je postala predana budistička monahinja, spisateljica i duhovna učiteljica. Njihovi životi vodili su ih s Velikog otoka Havaji, preko zaljeva Cam Ranh u Vijetnamu, hipijevskih zajednica u Haight – Ashburyju, manastira u Indiji, privatnih susreta s dr. Buckminsterom Fullerom, stolice pri Njegovoj Svetosti Dalaj Lami, sve do ponovnog susreta. Robertu je prijetila smrt u ratu, a Emi u obliku raka. Riskirali su, griješili, učili životne lekcije i pronašli svoje vlastite istine. Otkrili su mir, sreću i bogatstvo što ih čovjek uživa ako živi na način koji mu je suđen.
Ova knjiga nadahnut će vas na vlastito životno putovanje u potrazi za istinom, svrhom i putom prema bogatstvu – i financijskom i duhovnom – kako biste došli do svih životnih bogatstava koja su namijenjena vama… i svima nama.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Katarina Zrinski

Karakter

stručno-popularna

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN

Autor

,