BOJ ZA ŽIVO SELO

Autor: Kovač, Miroslav; Salaj, Branko
Područje: Poduzetništvo
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 650
Uvez: Tvrdi

420,00 kn

Prvi ministar informiranja te tajnik udruge OPGH pišu o važnosti obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, tragediji hrvatskog sela i sporosti hrvatske politike da tu tragediju popravi.

SKU: 2046 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Knjigu čini zbirka dokumenata i promišljanja koja sažima uspjeh zabrinutih pojedinaca, a zatim sve više i ozbiljnih udruga, da državnim vlastima, struci i najširoj javnosti predoče svoja strahovanja i predlože rješenja za stanje u poljoprivredi, segmentu gospodarstva koga dobro poznaju. Knjiga je podijeljena u dva dijela: Prvi koji odražava razvitak programskih zalaganja u vremenskom slijedu i drugi u kome su dijelovi dokumentacije sabrani i kronološki poredani unutar tema koje su dominirale u javnim nastupima.

Knjiga je nastala u suradnji s Udrugom OPGH Život. Cilj Udruge OPGH Život je da obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima vrati prirodnu ključnu ulogu u proizvodnji hrane i očuvanju višefunkcionalog ruralnog prostora. Udruga se zalaže da to bude polazište poljoprivredne politike, od formuliranja zakona i propisa te definiranja tržišnih okvira, preko raznih mjera potpore seoskom poduzetništvu do aktivne pomoći i savjeta u slobodnom udruživanju obiteljskih gospodarstava kao razvojnog i tržišnog čimbenika.

Iz sadržaja:

UVOD

TEME:

Poljoprivredno zemljište

Financije

Potpore

Mladi

Domaća hrana

Mliječni paket

Međunarodni doticaji

Programi

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

,

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BOJ ZA ŽIVO SELO”

Povezane knjige - Naša preporuka