BUDI SAM SVOJ MENTOR - Naruči svoju knjigu

BUDI SAM SVOJ MENTOR

Autor: Bruce, Anne
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2018
Broj stranica: 185
Uvez: Meki

27,25  (205,32 kn)

Pružaju se smjernice potrebne vašim talentima kako bi izašli na vidjelo, postali oštri i usmjereni. Autorica vas vodi dublje u postupak samomentoriranja i preuzimanja odgovornosti za vlastiti uspjeh.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2398 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Otkrijte i razvijte svoje osobne snage! Neovisno o tome jeste li menadžer, nadzornik, poduzetnik, budući poduzetnik, student ili djelatnik zaposlen na pola radnog vremena, umirovljenik ili je Vaša uloga kombinacija nekoliko navedenih, Vi vjerojatno niste spremni provoditi veliku količinu vremena u potrazi za odgovorima na izazove s kojima se u životu susrećete.

Naši poslovni životi nisu odvojeni od naših privatnih života. Ujedinjeni su u jednoj osobi. Henry Ford često je znao reći: „Kako to da svaki put kad tražim par ruku dobijem i cijelog čovjeka?” Odgovor je: na jednu dimenziju života čovjeka utječu i sve druge.

Nadamo se da će Vam ovaj pristup koji uzima u obzir cijelu osobu biti uzbudljiv! Knjiga također govori o odgovornosti, a ne samo o samomentoriranju. Odgovornost je ključna sastavnica samomentoriranja. Neka Vam ova knjiga bude službeni „oslonac” i „bodritelj”.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka