Akcija!

BUDITE ODVAŽNI I ČINITE VELIKE STVARI

Autor: Brown, Brené
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2014
Broj stranica: 240
Uvez: Meki

79,90 kn (10,60 €)

Na temelju dvanaestogodišnjeg istraživanja dr. Brown razotkriva kulturalni mit koji ranjivost prikazuje kao slabost, tvrdeći da je priznavanje vlastite ranjivosti i nesavršenosti zapravo najtočnija mjera naše hrabrosti. Knjiga na koju nećete moći prestati misliti.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2120 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

Brené Brown objašnjava da je ranjivost srž mučnih emocija kao što su strah, tuga i razočaranje te rodno mjesto ljubavi, osjećaja pripadnosti, radosti, empatije, inovativnosti i kreativnosti. Kad pokušavamo odbaciti ranjivost, distanciramo se od iskustava koja u naš život unose svrhovitost i smisao.

Brené Brown, doktorica znanosti, profesorica i istraživačica na fakultetu socijalnog rada Sveučilišta Houston u SAD-u. Napisala je knjigu ‘Moć nesavršenstva’ i održala neke od najpopularnijih TED govora koji su pregledani više od deset milijuna puta.

Iz recenzija:

Brené Brown, neizmjerno mudra, na temelju opsežnih istraživanja i osobnog iskustva istražuje paradokse hrabrosti: hrabri postajemo kad prihvatimo vlastitu ranjivost, a kad priznamo da se bojimo, postajemo smioniji. Ne mogu prestati razmišljati o toj knjizi. Gretchen Rubin, autorica knjige

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUDITE ODVAŽNI I ČINITE VELIKE STVARI”

Povezane knjige - Naša preporuka