Vidi košaricu “PREDVIDLJIVO IRACIONALNI” je dodano u vašu košaricu.
Akcija!
ČUDA SE IPAK DOGAĐAJU - Naruči svoju knjigu

ČUDA SE IPAK DOGAĐAJU

Psihologija pozitivnog mišljenja, treće izdanje
Autor: Rijavec, Majda
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2000
Broj stranica: 170
Uvez: Meki

100,00 kn (13,27 €)

Treće izdanje ove psihologije pozitivnog mišljenja koja služi kao vodič u prepoznavanju vlastitih vrijednosti i stjecanju vještine pozitivnog mišljenja uz predložene vježbe.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 460 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Iz sadržaja:

Psihologija pozitivnog mišljenja / Negativno mišljenje (začarani krug negativnog mišljenja) / Moć svjesnoga (otkrijte pozitivno o sebi, otkrijte pozitivno o drugima, ponašajte se prema drugima s poštovanjem, naučite davati pohvale, kritike, uočite pozitivno u situaciji) / Moć nesvjesnoga (kako djeluje nesvjesno, treba razmotriti i nemoguće) / Pobjednici i poraženi (kakav je mentalitet pobjednika)

Riječ autorice:

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke. Često puta se ovo područje banalizira i svodi na izjave tipa “Samo vi mislite pozitivno pa će sve u vašem životu biti dobro”. Stvari, dakako, uopće nisu tako jednostavne. Nadam se da će ova knjiga pokazati kako se radi o ozbiljnim istraživanjima koja, primijene li se u svakodnevnome životu, mogu pomoći čitatelju da svoj život a i život ljudi oko sebe promijeni na bol.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

IEP

Karakter

stručno-popularna

Autor

Rijavec, Majda

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN