ČUDESNO JUTRO - Naruči svoju knjigu

ČUDESNO JUTRO

Autor: Elrod, Hal
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2021.
Broj stranica: 198
Uvez: Meki

17,12  (128,99 kn)

„Hal Elrod je genijalac, a njegova knjiga Čudesno jutro donijela je čaroliju i u moj život. Hal je preuzeo najbolje tehnike i prakse, razvijene tijekom stoljeća razvoja svijesti, te je ono najbolje od najboljeg sveo na dnevni jutarnji ritual. A taj je ritual sada dio mojeg dana.“ – Robert Kiyosaki, autor bestselera Bogati otac, siromašni otac

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13509 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

O knjizi:

„ Tko rano rani, dvije sreće grabi“. Vjerujem da nam je ta rečenica najviše išla na živce tokom djetinjstva, posebice puberteta, zar ne? No, danas u „ odraslom svijetu“, tko je spoznao čaroliju jutra, a pri tome nikako ne mislim samo u vidu ranog buđenja, već dokazanih rituala koji te stavljaju ispred 99% svijeta, taj pobjeđuje. Vjerujte mi. Ja sam prva bila noćna ptica sve dok prije par godina nisam odlučila da želim promijeniti i taj dio svoga identiteta jer ciljevi i priotiteti su oni koje me vode. Učenja o pobjedničkom jutru od Robina Sharme – sažeta u knjizi „ Budni u 5“ te HALOVA učenja u ovoj fascinantnoj knjizi su i meni doslovce promijenila život. Motivacija ne traje, rituali da. Posebice jutarnji jer su direktno povezani sa našim cirkadijalnim ritmom te sa načinom kako naš ljudski „ hardware i software funkcioniraju“ . Misli, riječi, reakcije, ponašanja, dnevni rituali, karakter = sudbina.

Ako ne vladaš svojim jutrom, ne vladaš svojim danom. Naprotiv, dan vlada tobom.

I zaista je tako. Prvih sat vremena moraš pokloniti sebi, jer većinu dana tako i onako poklanjaš svijetu. Nije li to onda mudra odluka? Rekla bih da je nužna, posebice ako su ambicije velike.
Čudesno jutro na tako pitak , praktičan i jednostavan način zaista transformira živote mene, tebe i desetina tisuća ljudi po cijelome svijetu pokazujući nam kako nakon buđenja zavladati svojim jutrom sa više ENERGIJE, MOTIVACIJE i USREDOTOČENOSTI kako bi podigli svoj život na iduću razinu.

Ne čekaj, kupi knjigu i kreniiii….jer pravi da zavladaš sobom i svojim jutrom, danom, mjesecom.. je upravo sada.

Iz recenzija:

“Katkad vam u ruke dođe knjiga koja vam promijeni stavove o životu, no malokad ćete pronaći knjigu koja će promijeniti način na koji živite svoj život. Čudesno jutro učinit će i jedno i drugo, i to brže nego što ste mislili da je moguće!”
Tim Sanders, bivši Chief Solutions Officer tvrtke Yahoo!
Autor bestselera New York Timesa, The Likeability Factor

“Oduvijek sam bio noćna ptica i nikad me nije privlačila pomisao da bih trebao smisliti nekakvu jutarnju rutinu. Moj raspored funkcionira, zašto bih onda petljao po njemu? No stalno sam slušao o tome koliko su jutarnje rutine važne za uspjeh, koliko poboljšavaju raspoloženje i život. Zato sam se obvezao pružiti priliku Čudesnom jutru. Protekla sam tri tjedna posvetio tome i već vidim goleme promjene u svojoj koncentraciji, raspoloženju i količini posla koju uspijevam napraviti.”
Pat Flynn, voditelj popularnog podcasta, Smart Passive Income

“Čitanjem Čudesnog jutra dat ćete si dar — svakog ćete se jutra buditi i ostvariti svoj puni potencijal. Nemojte više odgađati stvaranje života kakvog želite i zaslužujete. Pročitajte ovu knjigu i naučite kako se to radi.”
dr. Ivan Misner, izvršni direktor i osnivač tvrtke BNI

“Hal Elrod mnogo je više od inspiracije. Svoju je nevjerojatnu priču pretvorio u lekcije koje će vam omogućiti da stvorite vlastita čuda.”
Jeffrey Gitomer, autor bestselera New York Timesa, The Sales Bible

“Nakon što sam pročitala Halovu prvu knjigu, Taking Life Head On, potpuno sam promijenila način života te sam strpljivo čekala iduću knjigu. Mogu reći da je vrijedilo čekati Čudesno jutro! Hal nam pruža nacrt za dostizanje uspjeha, sreće i prosperiteta koji su nam nekoć bili izvan dohvata, i to na jednostavan način koji
će svima omogućiti da promijene život, neovisno o životnim okolnostima.”
Debra Poneman, suautorica knjige Chicken Soup for the American Idol Soul

“Deset mjeseci upotrebljavam tehnike Čudesnog jutra. U tom razdoblju udvostručio sam prihode, nikad nisam bio u boljoj formi i nikad nisam bio prisutniji uz obitelj i prijatelje, s kojima sada stvaram bolje uspomene. Ne moram ni reći da sam veliki obožavatelj!”
Mike McDermott, regionalni rukovoditelj prodaje

“Kad sam prvi puta čuo za Čudesno jutro, pomislio sam — ovo je tako suludo da bi čak moglo i upaliti! Studiram na fakultetu, imam devetnaest predmeta i radim puno radno vrijeme, zbog čega nisam imao vremena raditi na vlastitim ciljevima. Prije nego što sam naučio Čudesno jutro, ustajao sam između sedam i devet ujutro — jer sam morao krenuti na predavanja — no sada se stalno budim u pet ujutro. Učim i rastem putem svakodnevnoga osobnog razvoja i OBOŽAVAM Čudesno jutro!”
Michael Reeves, student (Walnut Creek, Kalifornija)

“Uz Čudesno jutro svaki je dan poput Božića. Doslovno. Sad ga primjenjujem čak i vikendom.”
Joseph Diosana, agent za nekretnine (Houston, Teksas)

Dodatne informacije

Autor

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

ISBN

Izdavač

Povezane knjige - Naša preporuka