DIGITALNA TRANSFORMACIJA POSLOVANJA

Autor: Spremić, Mario
Područje: Poslovanje
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 243
Uvez: Meki

122,00 kn (16,19 €)

Kako upravljati poslovanjem u digitalnoj ekonomiji uz pomoć informacijske tehnologije? Uspješan spoj teorije i prakse poslužit će kao vodič rukovoditeljima i menadžerima za neophodan odgovor na izazove digitalizacije poslovanja, kao stratešku odrednicu poslovanja svakoga poslovnog subjekta!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2036 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi:

Autor pokušava dati povode za pitanja i razmišljanja o tome koja su obilježja današnjega i, još važnije, sutrašnjega poslovnog i privatnog okruženja, odnosno koji su to tehnološki i ostali “game-changeri” koji utječu na disruptivne promjene i nepovratno mijenjaju naše živote. Također, želi utjecati da se postavljaju razna pitanja, dapače i s naizgled nemogućim scenarijima, jer, kada ponestane kreativnoga razmišljanja, kritičkog razmišljanja i postavljanja raznoraznih pitanja – nešto sigurno nije dobro.
Knjiga spaja teoriju s praksom i nastala je kao rezultat autorovih dugogodišnjih znanstvenih, konzultantskih i predavačkih iskustava. Osim studentima, knjiga će zacijelo biti korisna i stručnjacima iz prakse, informatičarima, menadžerima, stratezima, vizionarima, možda i kojemu futurologu s početka priče i svima ostalima koji žele kreativno i kritički razmišljati o mogućim primjenama digitalnih tehnologija, postavljati razna pitanja i propitkivati moguće scenarije odgovora.

Iz recenzija:

Ovaj tekst vrlo duboko zadire u futurološka promišljanja i trendove budućnosti informacijsko-komunikacijskih tehnologija, a istodobno predstavlja pedantni i tehnički bogati priručnik o praktičnoj strani upravljanja informatikom. Prof.dr.sc. Velimir Srića, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet

Iz sadržaja:

Predgovor / Trendovi u digitalnoj ekonomiji: game-changers i digitalna disrupcija / Upravljanje poslovanjem u digitalnoj ekonomiji uz pomoć informacijske tehnologije / Strateško povezivanje poslovanja i informacijske-digitalne tehnologije / Korporativno upravljanje rizicima primjene digitalne tehnologije u poslovanju / Korporativno upravljanje informatičkim ulaganjima i projektima / Procjena učinka i zrelosti korporativnog upravljanja informatikom provođenjem revizije informacijskih sustava / Zaključak / Literatura / Index / Popis tablica / Popis slika / Studije slučajeva / Analize poslovne prakse / O autoru

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka