Akcija!
DILEME DONOSITELJA POSLOVNIH ODLUKA - Naruči svoju knjigu

DILEME DONOSITELJA POSLOVNIH ODLUKA

Autor: Baračkai, Zoltan
Područje: Rukovođenje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 128
Uvez: Meki

11,81  (88,98 kn)

Na temelju primjera iz stvarnog života i djelima autora poput Druckera, Ecoa, Handyja i Mintzberga ovo djelo ukazuje se na važnost pravilnog donošenja ispravnih poslovnih odluka!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 859 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

Želio sam napisati džepnu knjigu koju donositelji odluka mogu pročitati na liniji Frankfurt – Los Angeles. To znači da ne smije biti dugačka i da priča traži „da se ne spusti”. Brzina čitanja – da, ali za koga? Naravno, za one koji još uvijek čitaju, a ne pripremaju se za ispite. Bitno je i upozorenje: …samo nemojte govoriti o pouzdanim istinama! Istine koje svjetina priznaje, to su one za koje se vodila borba u danima naših djedova. Mi ih, kao sadašnja predstraža u borbi za istinu, više ne priznajemo, i ne vjerujem da postoji ikakva druga istina nego što je ta: da od ovakvih starih, izmoždenih istina nikakvo društvo ne može imati zdrav život. To je nauk koji ste naslijedili od svojih otaca, ne razmišljajući, nadaleko ga objavljujete….(H. Ibsen: Neprijatelj naroda)

Iz sadržaja:

STIGLI SU/ BAHATE PROMJENE/ Heroji vs. vitezovi/ Nada vs. mogućnost/ OTPOR ODVAŽNIH/ Resurs vs. čovjek/ Lojalan vs. izopćen/ MUDRO VALIDIRANJE/ Prišapnuto vs. naređeno/ Cool vs. Nostalgičar/ PREPREDENO UBACIVANJE/ Interpretacija vs. činjenice/ Sposobnost vs. odgovornost/ JESAM LI ZAKASNIO

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Sinergija

Karakter

stručno-popularna

Autor

Baračkai, Zoltan

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN