ELEKTRONIČKO POSLOVANJE DRUGE GENERACIJE - Naruči svoju knjigu

ELEKTRONIČKO POSLOVANJE DRUGE GENERACIJE

Autor: Panian, Željko
Područje: Poslovanje
Karakter: stručna, udžbenik
Godina izdanja: 2013
Broj stranica: 404
Uvez: Meki

129,00 kn

Udžbenik obuhvaća gradivo s područja elektroničkoga poslovanja prve i druge generacije. Sadrži nekoliko poglavlja s osnovnim pojmovima, obilježjima i karakteristikama te pitanjima za ponavljanje. Naglasak je stavljen na drugu cjelinu usmjerenu na unapređenje koncepta elektroničkoga poslovanja. Namijenjen studentima, ali i široj publici.

SKU: 2129 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Elektroničko je poslovanje preživjelo, unatoč brojnim lutanjima i izazovima kojima je bilo izloženo, od njegovih prvih početaka sredinom devedesetih godina 20. stoljeća sve do današnjih dana. I ne samo da je preživjelo, već se i razvijalo po visokim stopama rasta, nudeći čovječanstvu iz dana u dan brojne inovacije, mogućnosti i pogodnosti. S pojavom brojnih novih tehnologija početkom 21. stoljeća, počinju se tražiti nove prilike za unapređenje koncepta elektroničkog poslovanja, prije svega primjenom mobilnih tehnologiija, Web 2.0 tehnologija i tehnologija računalstva u oblaku.

Kvalitetni i zanimljivi poslovni modeli zasnovani na tim tehnologijama javljaju se tek negdje otprilike 2005. godine. Od tada se počinje govoriti o konceptu elektroničkog poslovanja druge generacije. Namijenjena je prvenstveno studentima, ali zasigurno bi mogla biti od koristi i ostaloj populaciji koju zanima koncept elektroničkog poslovanja.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

,

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELEKTRONIČKO POSLOVANJE DRUGE GENERACIJE”

Povezane knjige - Naša preporuka