INOVIRANJE - Naruči svoju knjigu

INOVIRANJE

Autor: Breva, L. Perez
Područje: Menadžment
Karakter: stručna, vodič
Godina izdanja: 2019
Broj stranica: 430
Uvez: Meki

48,08  (362,26 kn)

Proglas istinskih tvoraca o tome kako krenuti od puke slutnje, potom osmisliti prototip problema, uvećati ga do odgovarajuće razine, te na koncu izvući pouku o tome kako produktivno biti u krivu.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 3348 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi

Predmet poduzetništva i inovacije usko je vezan s obećanjem ekonomskog rasta, općenito putem razvoja organizacije. Autor objašnjava kako se u stvarnosti i sam problem i njegovo rješenje pronalaze procesom inoviranja. On želi postići da čitatelji uživaju u inoviranju kao procesu učenja, nečemu što se može prakticirati i nečemu što izvlači korist iz brojnih disciplina i gledišta.

Osnova za tu motivaciju je autorovo iskustvo u inoviranju i učenju mnogih drugih inoviranju, na različitim razinama te na različitim stručnim područjima.

Desetogodišnje iskustvo inoviranja na Massachusetts Institute of Technology (MIT) te radionica i predavanja profesionalcima i studentima iz svih disciplina širom svijeta, autor je prenijeo u ovu svoju knjigu. U uvodu naglašava da ostavlja tehnički žargon po strani i započinje svoju priču koja se svodi tek na slutnju. On želi čitaoca potaknuti da povjeruje da mozak može prilično dobro funkcionirati izvan domene formula. Knjigu naziva manifestom za tvorce, koji bi ih trebao nagnati da prigrle svoj rad kao alat istraživanja, a inovatore vidi kao istraživače današnjeg doba. Svako poglavlje je popraćeno primjerima koji pokrivaju čitav raspon ljudskog poduzimanja iz različitih područja, citatima, poukama i kreativnim ilustracijama.

Iz sadržaja

Predgovor

Zahvale

Uvod

Anatomija slutnje

Istraživanje unaprijed: učenje o dijelovima i ljudima

Organiziranje onoga što ste naučili : istraživanje učinka

Bilješke

Kazalo

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Karakter

,

Uvez