ISKLJUČENA DJECA - Naruči svoju knjigu

ISKLJUČENA DJECA

revolucionarni program koji pomaže mozak djece s autizmom, disleksijom, ADHD-om i drugim neurološkim smetnjama dovesti u ravnotežu
Autor: Melillo, Robert
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Područje: Odgoj i obrazovanje
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2016
Broj stranica: 403
Uvez: Meki

23,89  (180,00 kn)

Priručnik koji pokazuje roditeljima program kako primjenjivati tretmane u vlastitom domu, i to bez uporabe ikakvih lijekova.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2261 Kategorije: ,

Opis

O knjizi:

Dokazano djelotvoran program kojim se, bez uporabe lijekova, tretiraju uzroci, a ne samo posljedice autizma i drugih razvojnih poremećaja. Prema procjenama svake se godine 1, 5 milijunu djece (ili jednom od šestero djece) dijagnosticira autizam, Aspergerov sindrom, ADHD, disleksija ili opsesivno-kompulzivni poremećaj. Dr. Robert Melillo u svom Programu ravnoteže mozga izlaže nam posve novo poimanje uzroka takvih poremećaja. Njegov je program u praksi postigao jasno dokumentirane rezultate, koji pokazuju drastično poboljšanje kvalitete života takve djece i njihovih obitelji, i to u svakom pogledu: poboljšanja su se pokazala u ponašanju, emocionalnom stanju, školskom uspjehu i socijalizaciji.

Program uključuje: prilagođene (i prilagodljive) vježbe koje ciljaju na poboljšanje psihičkih, senzornih i akademskih aspekata; plan za modificiranje ponašanja; savjete za identificiranje osjetljivosti na pojedine namirnice, koje nismo svjesni, a često igra veliku ulogu u poremećajima; kontrolni program koji će osigurati trajne rezultate.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ISKLJUČENA DJECA”

Povezane knjige - Naša preporuka