JACK WELCH – AUTOBIOGRAFIJA - Naruči svoju knjigu

JACK WELCH – AUTOBIOGRAFIJA

Autobiografija najuspješnijeg menadžera 20. stoljeća, 2.izd.
Autor: Welch, Jack
Područje: Menadžment
Karakter: biografija
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 496
Uvez: Tvrdi

48,78  (367,53 kn)

Jack Welch, američka menadžerska ikona, poučava kako se vođa ističe oštroumljem, odvažnošću i intuicijom. Ljudima oko sebe ulijeva samopouzdanje i vjeru. Za svakoga od nas, kao i za svaku organizaciju koja teži ka izvrsnosti, njegova je formula izazov, a ova autobiografija nezaobilazna knjiga na policama.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 21 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi: 

Zaposlivši se 1960. u General Electricu kao mladi inženjer s godišnjom plaćom od 10.500 dolara, Jack je potrebu da se “izdvoji iz gomile” spoznao onog trenutka kada mu je uručena povišica koja se nije razlikovala od povišice koju su istoga dana dobili i svi njegovi kolege. Podalje od korporativne birokracije ostao je i dok je, odjeven u traperice i pulover, iz ureda smještenog u hotelu Hilton u Pittsfieldu, rukovodio General Electricovim poslovnim divizijama čija je vrijednost dosizala 2 milijarde dolara.

Služeći se anegdotalnim pristupom i nerijetko šalama na vlastiti račun, u ovoj nas knjizi Jack upoznaje s velikom ulogom svoje majke Irkinje, s mnogim ljudima koji su oblikovali njegov život te s uspjesima i promašajima koji su obilježili njegovu karijeru. Vodi nas kroz razdoblje borbe za mjesto generalnog direktora GE-a, kroz godine tzv. Neutronskog Jacka, kada je u sklopu inicijative “Popravi, prodaj ili zatvori” otpustio više od 100.000 ljudi, kroz brojne poslovne krize, kroz proces izbora svojeg nasljednika te brojne druge poslovne i osobne uspjehe i padove.

Iz sadržaja:

Rane godine (izdvajanje iz gomile, približavanje društvu velikih) / Stvaranje vlastite filozofije (vizija, kupnja RCA-a, duboko uranjanje) / Usponi i padovi (prepun sebe, GE Capital, TV NBC i žarulje, kada se upustiti u borbu a kada uzmaknuti) / Promjena pravila igre (globalizacija, širenje uslužnih djelatnosti, inicijativa šest sigma i još bolje, elektroničko poslovanje) / Gledajući unatrag i unaprijed (što zapravo znači biti generalni direktor i u čemu je draž tog posla)

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

biografija

Uvez

Tvrdi

Autor

Welch, Jack

Broj stranica

ISBN

Izdavač