KAKO PRODATI SNIJEG ESKIMIMA, 4. izdanje

Osnove uspješne prezentacije
Autor: Petar, Saša
Područje: M.E.P. - naša izdanja
Područje: Prodaja i pregovaranje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2005
Broj stranica: 111
Uvez: Meki

131,25 kn (17,42 €)

Kako prodati snijeg Eskimima otkriva tajnu suvremenog načina prodaje i komuniciranja s kupcima. Na jednostavan i svima razumljiv način govori o metodi, tehnici i psihologiji prodaje. Ova se knjiga čita lako i u dahu, više puta. Nakon čitanja poželite odmah zasukati rukave i prionuti poslu.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 157 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Iz sadržaja:

Eskimi i snijeg/ Dobro se prodati (Tri preduvjeta uspješne prodaje, Prodaja u glavi)/ Želja za prodajom (Zašto je dobro trgovati, Čekači i tragači, Kupla-Napla ili Rašto-Mika)/ Stvaranja tržišta i kupaca (Demografija, Cijene, Pohlepa, Znanje, Vjernost i navika, Brzina , Ideja i novac)/ Pravila prodaje (Što kupci (ne) vole, Što prodavača čini uspješnim, Što potiče kupce na kupnju, Što odbija kupce od kupnje)/ Stilovi, metode i načini prodaje/ Pregovori s kupcima (Kvalifikacija, Prezentacija, Razgovor s kupcima, Zaključenje pregovora)/ Navike uspješnih prodavača (Poslovne navike, Osobne navike)/ Zaključak

O knjizi:

Kako prodati snijeg Eskimima? Na prvi pogled, zadatak koji je nemoguće ostvariti. Svi znamo da Eskimi žive na sjeveru, gdje je snijega uvijek dovoljno, pa im, naizgled, ne treba dodatna ponuda. No, što je s Eskimima na privremenom radu u Egiptu? Ili s Eskimima koji zanju da je trenutno u modi plavi snijeg, a on se, baš za napast, ne može naći u okolici njihovih iglua? Možete li prodati super snijeg Eskimima koji u svojim trgovinama mogu naći samo regular ili uvozni s Južnog pola, za koji se zna da nije kvalitetan kao domaći? Konačno, što ako je susjed kupio dva kamiona snijega, a Vaš Eskim ne želi zaostajati za svojim susjedima?…” Čitajući ovu knjigu saznat ćete osnovna umijeća uspješne prodaje, ali i možda promijeniti nešto u svom pristupu kupcima. Ova knjiga će vam pomoći da demonstirate trezvenost, postojanost, pouzdanost, profesionalizam i odgovoronost koja se zahtjeva od prodavača današnjice, a što vam je potrebno da bi vas kupac razlikovao od amatera ili prevaranata.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Autor

Petar, Saša

Broj stranica

ISBN

Izdavač