KAKO UMOM IZLIJEČITI TIJELO - Naruči svoju knjigu

KAKO UMOM IZLIJEČITI TIJELO

Autor: Hamilton, David R.
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 272
Uvez: Meki

19,78  (149,03 kn)

Zadivljujuća je veza između našeg uma i tijela – bliska, snažna i dragocjena kao oruđe u preuzimanju kontrole nad našim životom i ambicijama, dok oblikujući mislima strukturu našeg mozga, mijenjamo i vlastito tijelo na staničnoj razini

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13418 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Ova hvaljena knjiga prvi je put objavljena prije 10 godina. U njoj dr. Hamilton kroz istraživanje učinaka vizualizacije, vjerovanja i pozitivnog razmišljanja na tijelo pokazuje kako korištenje naše mašte i mentalnih procesa može stimulirati vlastitu obranu i sustave zacjeljivanja u borbi protiv boli i bolesti te kako je um doista jači od materije na molekularnoj razini.

Moć misli može utjecati na nas snažno, često i tako da nam promijeni život, u svim područjima našeg života, uključujući i zdravlje. Usmjeravanjem pažnje na bolesno područje aktiviramo to područje i dio mozga koji njime upravlja. Prema onome što zamišljamo, “moždane mape se mijenjaju i kemikalije se oslobađaju u mozgu i po tijelu, geni se uključuju i isključuju, a matične stanice dobivaju upute o tome koju vrstu stanica trebaju postati”.

 

Dodatne informacije

Autor

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

ISBN

Izdavač

Povezane knjige - Naša preporuka