Vidi košaricu “UPRAVLJANJE OSOBNOM PRODAJOM” je dodano u vašu košaricu.
Akcija!
CATEGORY MANAGEMENT - Naruči svoju knjigu

CATEGORY MANAGEMENT

Efikasan odgovor na potrebe kupaca u maloprodaji
Autor: Muller, Josip; Singh, Jerry
Područje: Prodaja i pregovaranje
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 472
Uvez: Tvrdi

9,99  (75,27 kn)

CM je novi pogled na poslovanje u trgovini i maloprodaji, temeljen na win-win filozofiji. On znači integraciju prodajnog sustava sa svojim dobavljačima i kupcima, uvažavajući ravnotežu ciljeva i interesa svih sudionika u lancu stvaranja vrijednosti. Ova knjiga pomaže da se bolje shvati kako se u tom procesu treba ponašati i kako u njemu svi mogu dobiti!

Opis

Iz sadržaja :

UVOD/ EVOLUCIJA I RAZVOJ MALOPRODAJE/ ULOGA MARKE U UPRAVLJANJU KATEGORIJOM/ SHOPPER MANAGEMENT/ STRATEGIJE U MALOPRODAJI I U INDUSTRIJI ROBE ŠIROKE POTROŠNJE/ OSNOVE CATEGORY MANAGEMENTA/ CRM I CATEGORY MANAGEMENT/ INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA I SOFTVERSKE APLIKACIJE ZA CATEGORY MANAGEMENT/ IZVORI I BAZE PODATAKA ZA CATEGORY MANAGEMENT/ DIZAJN NOVOG SUSTAVA CATEGORY MANAGEMENTA/ CHANGE MANAGEMENT IZAZOVI U IMPLEMENTACIJI CATEGORY MANAGEMENTA/ CATEGORY MANAGEMENT U HRVATSKOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI/ BUDUĆNOST CATEGORY MANAGEMENTA/ DODATAK: PRIMJER PLANA KATEGORIJE ZA MALOPRODAJNI LANAC/ LITERATURA

O knjizi:

Radi se o prvoj knjizi na temu u Hrvatskoj koju treba pozdraviti iz barem ovih nekoliko razloga:

Tranzicijske zemlje poput nas doživljavaju u manje od jednog desetljeća burni razvoj i transformaciju maloprodaje pa trebaju brže učiti od svoje okoline, čemu ova knjiga može značajno doprinijeti. Autori su multidisciplinarni međunarodni tim koji je sagledao i obradio problematiku CM u rasponu od najaktualnijih svjetskih trendova preko konkretnih naputaka i opisa slučajeva primjene pa do analize problema i perspektiva Hrvatske i regije u kojoj ona djeluje.

Tekst je podjednako namijenjen teoretičarima i praktičarima koji se bave modernim trendovima uspješnog poslovanja u maloprodaji i koji žele učiti kako bi pobijedili na tržištu i bili uspješni.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Tvrdi

Autor

Mueller, Josip, Singh, Jerry

Broj stranica

ISBN

Izdavač