Akcija!
DIJETA PROTIV BIJESA - Naruči svoju knjigu

DIJETA PROTIV BIJESA

Istraživanje prirode i uzroka bogatstva naroda
Autor: Shoshanna, Brenda
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 185
Uvez: Meki

130,00 Kn 100,00 Kn

U ovoj knjizi psihologinja Dr. Brenda Shoshanna opisuje 24 vrste bijesa i nudi 30-dnevni program koji vam može pomoći ne samo da smanjite ljutnju nego i da prepoznate korijene mnogih problema u svojim odnosima s ljudima. Praktični savjeti, anegdote i vježbe kojih je knjiga puna taj put vam mogu znatno olakšati.

SKU: 496 Kategorija: Oznaka:

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

Iz sadržaja:

ŠTO JE BIJES/ 24 Oblika bijesa/ Ovisnost o bijesu/ Bijes kao identitet/ Tehnika za hitne slučajeve/ DIJETA PROTIV BIJESA/ Zamjeranje/ Osuđivanje/ Uvrede i ogovaranje/ Svaljivanje krivice na druge/ Ponavljanje i utvrđivanje/ Depresija/ Žrtve/ Mučenici/ Bolji od drugih/ Ponavljanje i utvrđivanje/ Sumljičavost/ Sabotiranje samog sebe/ Nisko samopoštovanje/ Obmanjivanje/ Ponavljanje i utvrđivanje/ Kontrola i dominacija/ Osveta/ Zlostavljački odnosi/ Svladavanje neprijatelja/ Ponavljanje i utvrđivanje/ Bijes u obitelji/ Bijes na radnom mjestu/ Bijes na vladu i institucije/ Predrasude/ Ponavljanje i utvrđivanje/ Bijes na sebe – samoubojstvo/ Bijes na Boga – svemir/ Bijes na sudbinu/ Kad ste vi subjekt bijesa/ Ponavljanje i utvrđivanje

O knjizi:

Koliko puta ste se u životu naljutili ili pobješnjeli i učinili nešto zbog čega ste već sutra požalili? Ili što je još vjerojatnije – već nakon pet minuta?
Možda ste nešto bacili, poderali ili razbili? Ili ste nekome u bijesu izrekli ružne stvari i tako nepovratno pokvarili vaš odnos?
Želite li i dalje biti tako često ljuti i ogorčeni ili želite nešto poduzeti da to promijenite?
Što možete učiniti? Kao što držite dijetu za mršavljenje, tako možete držati i dijetu protiv bijesa. Ta dijeta ublažava stres, opušta mišiće, pruža zdrav san, smanjuje apetit, i od nje izgledate i osjećate se mlađi; stječete nove prijatelje, ugodnu radnu sredinu, dobre odnose i produžujete svoj život.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

IEP

Karakter

stručno-popularna

Autor

Shoshanna, Brenda

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN