• Ne možete dodati "VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE INVESTIRANJA U FINANCIJSKU IMOVINU" u vašu košaricu jer proizvoda trenutno nemamo na zalihi.
FUNDAMENTALNA ANALIZA - Naruči svoju knjigu

FUNDAMENTALNA ANALIZA

Analiza vrijednosnih papira
Autor: Dodd, David L.; Graham, Benjamin
Područje: Investiranje i osiguranje
Karakter: vodič
Godina izdanja: 2013
Broj stranica: 648
Uvez: Tvrdi

52,96 

Vrijeme krize za mnoge je pravi trenutak za investiranje – neka vam u tome pomogne ovaj vodič

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 1101 Kategorija:

Opis

O knjizi: 

Knjiga Fundamentalna analiza do sada je prodana u više od milijun primjeraka diljem svijeta. Namijenjena je osobama zainteresiranim za tematiku ulaganja, zainteresiranima za procjenu poslovanja, te kupovanja i prodaje udjela u poduzećima i projektima. Mnogi je stručnjaci smatraju najkvalitetnije napisanom knjigom o investiranju uopće. Jednostavno i razumljivo pisana, knjiga nudi i brojne praktične savjete o tome kako donositi pravilne i kvalitetne investicijske odluke, a pristup ulaganju njezinih autora – investicijskih genija Benjamina Grahama i Warrena Buffetta – predstavlja velik napredak u svjetskoj investicijskoj praksi.

Fundamentalna analiza, Analiza vrijednosnih papira (Security Analysis), autora Benjamina Grahama i Davida L. Dodda je, po mišljenju investicijskih stručnjaka, dosad najkvalitetnije napisana investicijska knjiga koja se ujedno smatra i biblijom investiranja.
Analiza vrijednosnih papira objavljuje svevremenske tehnike i načela kojima se mjere sadašnji i budući novčani tokovi i vrijednost imovine, ne bi li se bolje procijenilo poslovanje i vrijednost pojedinih poduzeća.
Knjiga je također i kompletan vodič s brojnim ilustracijama i primjerima iz stvarnog života za dubinsku analizu vrijednosnih papira. Konceptualni okvir analize vrijednosnih papira, uz korištenje racionalne analitičke procedure, daje točnu procjenu vrijednosti imovine i poduzeća.
Jednostavno i razumljivo pisana, knjiga nudi i brojne praktične savjete – kako donositi pravilne i kvalitetne investicijske odluke, bez obzira na to – jeste li analitičar, broker, kreditni savjetnik, institucionalni ili individualni investitor.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Izdavač

Masmedia

Uvez

Tvrdi

Karakter

vodič

Autor

,

ISBN