ISPRIČAT ĆU TI PRIČU - Naruči svoju knjigu

ISPRIČAT ĆU TI PRIČU

Autor: Bucay, Jorge
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 265
Uvez: Meki

49,90 Kn

SKU: 610 Kategorija:

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

Iz sadržaja:

Okovani slon/ Zajednički faktor/ Sisa ili mlijeko/ Cigla bumerang/ Stvarna vrijednost prstena/ Bipolarni kralj/ Žabe u vrhnju/ Čovjek koji je mislio da je mrtav/ Portir u bordelu/ Dva broja manje/ Tesarska radionica «Sedam»/ Posesivnost/ Natjecanje u pjevanju/ Kakva je ovo terapija?/ Zakopano blago/ Za vrč vina/ Sami i u društvu/ Gluha supruga/ Ne miješati!/ Krila su za letenje/ Tko si ti?/ Raskrižje na rijeci/ Darovi za maharadžu/ Tražeći Budu…

O knjizi:

Ispričati priču jedno je od najvećih umijeća. Pričanje je u samoj osnovi jezika i ima ne samo zabavljački već i ljekovit učinak. Jorge Bucay, slavni argentinski terapeut i još slavniji pisac, u svojoj je međunarodnoj uspješnici Ispričat ću ti priču pokazao što sve priča može.
Glavni junak knjige, mladić Demián, dolazi psihoterapeutu Jorgeu tražeći odgovore na pitanja koja si svaki mladac postavlja. Pričajući mu priče, od grčkih mitova preko japanskih parabola i učenja zen-budista do priča europskih naroda i onih koje sam izmišlja, Jorge mu pomaže da upozna sebe i prevlada svoje predrasude.
Iako pokazuje da život nije jednostavan, već naprotiv vrlo kompliciran, knjiga Ispričat ću ti priču prepuna je optimizma. Jorge Bucay otkriva da je pripovijedanje najjači i najbolji lijek za sve, da bez govora nema čovjeka i da bez komunikacije nema ljudskog društva.

Bucay je majstor poante… šarmantan, duhovit, s uvijek spremnim odgovorom.
Neue Zürcher Zeitung

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

popularna

Uvez

Meki

Autor

Bucay, Jorge

Broj stranica

ISBN

Izdavač