Akcija!
IZABRANE TEME IZ KOMPENZACIJSKOG MENADŽMENTA - Naruči svoju knjigu

IZABRANE TEME IZ KOMPENZACIJSKOG MENADŽMENTA

Autor: Galetić, Lovorka
Područje: Ljudski potencijali
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 183
Uvez: Meki

12,74  (95,99 kn)

Ova sveobuhvatna knjiga objašnjava kako adekvatnim sustavom nagrađivanja doprinijeti ostvarivanju ciljeva tvrtke. Prožeta je i vrijednim pravnim činjenicama, zasnovanim na Zakonu i pravilnicima o radu. Knjiga je posebno zanimljiva svim menadžerima i članovima uprave, ali je izvrstan izbor i za sve druge koji se žele informirati i produbiti svoje znanje o ovoj temi, iz koje god perspektive se gledalo.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1069 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

Ova sveobuhvatna knjiga na temu kompenzacijskog menadžmeta naglašava važnost ovog segmenta i njegov utjecaj na poslovanje tvrtke. Krećući od općih odrednica plaće i nagrađivanja, preko ciljeva i strategije upravljanja nagrađivanjem, analize i opisa posla kao preduvjeta za ocjenjivanje te samog ocjenjivanja, konačno završava oblicima poticanja i nagrađivanja. Knjiga je prožeta i vrijednim pravnim činjenicama, zasnovanim na Zakonu i pravilnicima o radu. Izvrstan izbor za one koji se žele informirati i produbiti svoje znanje o ovoj temi, iz koje god perspektive se gledalo.

Iz sadržaja:

OPĆE ODREDNICE PLAĆE I NAGRAĐIVANJA/ Pojam i razina plaća/ Struktura plaće/ Model ukupne nagrade/ CILJEVI, POLITIKA I STRATEGIJA UPRAVLJANJA NAGRAĐIVANJEM/ Ciljevi upravljanja nagrađivanjem/ Strategija nagrađivanja/ Politike nagrađivanja/ Implementacija strategije i politike nagrađivanja/ Utjecaj strategije nagrađivanja na ostvarivanje konkurentske prednosti/ Uloga i odgovornost menadžera kod upravljanja nagrađivanjem/ Upravljanje performansama/ ANALIZA I OPIS POSLA/ Svrha analize posla/ Podrška najvišeg menadžmenta i suradnja zaposlenih/ Faze analize posla/ Metode analize posla/ Opis posla/ Upute za sastavljanje opisa posla/ SUSTAVI PLAĆA NA TEMELJU OCJENJIVANJA/ Pojam ocjenjivanja/ Područja primjene ocjenjivanja/ Obilježje ocjenjivanja/ Metode ocjenjivanja/ Provedba postupka ocjenjivanja/ Nedostaci ocjenjivanja/ GRUPNO POTICAJNO NAGRAĐIVANJE/ Timski poticajni planovi/ Planovi udjela u zaradi/ Planovi udjela u profitu/ Dioničarstvo zaposlenih/ Raširenost dioničarstva zaposlenih u  SAD-u i Europi/ NAGRAĐIVANJE MENADŽERA/ Strategija menadžerskih kompenzacija/ Struktura plaće viših menadžera/ Visina kompenzacija vrhovnih menadžera/ Tko utvrđuje kompenzacije najviših menadžera? Naknade članova nadzornih odbora/ BENEFICIJE/ Ciljevi beneficija/ Politika beneficija/ Vrste beneficija/ Fleksibilne beneficije/ Beneficije u Hrvatskoj/ LEGISLATIVA U OBLASTI PLAĆANJA/ Određivanje plaća na temelju zakona o radu/ Određivanje plaća na temelju kolektivnih ugovora/ Određivanje plaća na temelju pravilnika o radu/ Ugovor o radu/ Naknada plaće/ Druga novčana i materijalna prava radnika u radnom odnosu/ Doprinosi za obavezna osiguranja radnika/ Obveze iz plaće sa stajališta poreznih propisa

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

udžbenik

Uvez

Meki

Autor

Galetić, Lovorka

Broj stranica

ISBN

Izdavač