Vidi košaricu “RADOST IGRE I STVARANJA” je dodano u vašu košaricu.
POTPUNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U OBRAZOVANJU - Naruči svoju knjigu

POTPUNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U OBRAZOVANJU

Autor: Funda, Dragutin
Područje: Kvaliteta
Područje: Odgoj i obrazovanje
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 245
Uvez: Meki

13,27 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 712 Kategorije: ,

Opis

Iz sadržaja – poglavlja:

Kvaliteta, upravljanje kvalitetom, potpuno upravljanje kvalitetom; pojmovna objašnjenja/ Razvoj potpunog upravljanja kvalitetom/ Potpuno upravljanje kvalitetom – tqm/ Mjerenje u potpunom upravljanju kvalitetom/ Uvođenje potpunog upravljanja kvalitetom/ Modeli tqm – organizacije/ Potpuno upravljanje kvalitetom u obrazovanju/ Norma za upravljanje kvalitetom u obrazovanju/ Primjena potpunog upravljanja kvalitetom u obrazovanju

O knjizi su rekli:

Upravljanje kvalitetom je dio upravljanja kojim se ostvaruju ciljevi kvalitete kroz planiranje, praćenje, osiguravanje i poboljšavanje kvalitete. U suvremenim uvjetima upravljanje kvalitetom postaje poslovna funkcija kao i bilo koja druga (npr. prodaja), s time što u njoj moraju sudjelovati ljudi svih specijalizacija i iz svih odjela u organizaciji.

Rezultati prikazani u knjizi predstavljaju nove i znanstvenim metodama izvedene postavke koje znatno pridonose povećanju fonda znanstvenih informacija u području strategijskog upravljanja organizacijama i društvom u cjelini,
Posebna je vrijednost ove knjige u tome što pokazuje mogućnosti i pravce budućih istraživanja u ovome području, kao i formiranja temelja za kreiranje konkretnog modela za upravljanje potpunom kvalitetom u obrazovanju.

prof. dr. se. Ištvan Cerniček
Pravo osvježenje u području stručne literature koja se bavi problematikom kvalitete, totalnim upravljanjem kvalitetom i modelima poslovne izvrsnosti.
Autor se kroz provedeno istraživanje predstavio kao vrstan poznavatelj sustava upravljanja kvalitetom u procesima obrazovanja i suvremenih menadžerskih i statističkih alata. Poboljšavanje postojećeg sustava upravljanja kvalitetom u obrazovanju autor vidi u dostizanju poslovne izvrsnosti primjenom sustava potpunog upravljanja kvalitetom (TQM-a).

mr. se. Zivko Kondić

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Autor

Funda, Dragutin

Broj stranica

ISBN

Izdavač