Vidi košaricu “DOBRE STRANE IRACIONALNOSTI” je dodano u vašu košaricu.
POZITIVNA PSIHOLOGIJA - Naruči svoju knjigu

POZITIVNA PSIHOLOGIJA

Znanstveno istraživanje ljudskih snaga i sreće
Autor: Brdar, Ingrid; Miljković, Dubravka; Rijavec, Majda
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: znanstvena
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 384
Uvez: Tvrdi

46,45 

Autorice su se prihvatile zahtjevnog posla obrade najnovijeg pravca u području psihologije. Knjiga pruža vrlo iscrpan prikaz znanstvenog područja pozitivne psihologije s naglaskom na razumijevanje sreće i pozitivnih emocija. Namjena je za studente, psihologe, stručnjake iz srodnih područja te laike.

SKU: 505 Kategorija: Oznaka:

Opis

Iz sadržaja:

ZAŠTO POZITIVNA PSIHOLOGIJA I ZAŠTO SADA/ Što ni(je) pozitivna psihologija/ Povijesni korijeni/ Kritike/ POZITIVNA STANJA/ Pozitivne emocije/ Dobrobit/ Ostala pozitivna iskustva/ POZITIVNI POJEDINAC/ Pozitivno mišljenje/ Pozitivne osobine/ Pozitivna motivacija/ Pozitivni cjeloživotni razvoj/ POZITIVNI ODNOSI/ Odnosi roditelja i djece/ Prijateljstvo
Ljubav/ POZITIVNA ZAJEDNICA/ Dobra obitelj/ Dobra škola/ Dobra radna organizacija/ BUDUĆNOST POZITIVNE PSIHOLOGIJE

O knjizi:

Knjiga daje iscrpan prikaz znanstvenog područja pozitivne psihologije s naglaskom na razumijevanje sreće, pozitivnih emocija, ljudskih snaga i pozitivne zajednice.
«Autorice su se prihvatile zahtjevnog posla obrade najnovijeg pravca u području psihologije koji je nastao kao reakcija na činjenicu da se u svijetu oko 15 puta više objavljivalo članaka i knjiga o negativnim i patološkim, nego o pozitivnim osobinama pojedinaca i zajednica. Nije to gledanje na stvari kroz ružičaste naočale, nego na ukazivanje na poručja koja nastoje pomoći da se osjećamo bolje i sretnije, umjesto da na sve gledamo negativno i vrtimo negativne misli.»

Prof. dr. sc. Vladimir Takšić.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

IEP

Karakter

znanstvena

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

ISBN

Autor

, ,