SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA - Naruči svoju knjigu

SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA

Kako upravljati promjenama i izbjeći krize
Autor: Srića, Velimir
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2015
Broj stranica: 343
Uvez: Tvrdi

19,81 

Kako upravljati promjena i izbjeći krize? Novi model vodstva za menadžere u državnim, političkim i neprofitnim organizacijama.

SKU: 1235 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi:

Integracijom znanja, vještina i vrijednosti harmoničnog vodstva, autor daje originalni pogled na izazov vođenja, potičući ljude da rade na sebi i poboljšanju odnosa s drugima kroz ponašanja koja promoviraju pozitivni stav prema svijetu i stvaraju harmoniju. Model je istinski multikulturalan, ujedinjuje pogled na vodstvo Dalekog i Bliskog istoka, miješa ih sa Zen mudrostima i integrira s trendovima upravljanja razvijenog Zapada, kao i s iskustvima u tranzicijskim zemljama Srednje i Istočne Europe.

Kroz jednostavne primjere, autor detaljno objašnjava kako svatko od nas može razviti unutarnji sklad, a zatim izgraditi i razvijati harmonične timove i organizacije. Inspirativni i provokativni tekst koji motivira na akciju, postavlja najdublja pitanja i na njih daje konkretne odgovore.

Iz recenzija:

Ovu knjigu, još jednu Srićinu uspješnicu, preporučam svakome tko ima ambicija biti lider na mikro ili makro razini, ali i svakome tko želi biti dio nekog harmoničnog sustava. Možemo bolje, stvoreni smo da letimo! I da parafraziram, neka nam je uspješna i harmonična Hrvatska! Prof. dr. Ivo Josipović

Knjiga nudi novi model vođenja u poslovnom, političkom i javnom okruženju. Njen potencijal da iz temelja promijeni pogled menadžera na izazove vođenja prije svega leži u originalnosti inspirativnih poruka koje ohrabruju za rad na sebi i potiču na izgradnju harmoničnih odnosa u timovima i organizacijama. Bruno Filipi, President Coca-Cola South Pacific

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Srića, Velimir

Uvez

Tvrdi

Karakter

stručna

Izdavač

Delfin

ISBN