VIBRACIJA USPJEHA - Naruči svoju knjigu

VIBRACIJA USPJEHA

Naučite kako da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima!
Autor: Belé, Iva
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2018
Broj stranica: 208
Uvez: Meki

13,14 

U jednostavnoj i zabavnoj, ali i iznenađujuće poticajnoj knjizi otkrivaju se konkretni koraci kako postići uspjeh na svim životnom poljima te zadovoljstvo sobom – i to bez obzira na okolnosti.

Opis

O knjizi:

Uvjerenje da je sve oko nas energija koja vibrira dovelo je Ivu Belé do novog pogleda na svijet, do preokreta u njezinu privatnom i poslovnom životu koji joj je podario sretan i ispunjen život, uspješnu karijeru i odnose s ljudima koji je ispunjavaju zadovoljstvom. Svoje poslovno i životno iskustvo te znanja koja je stjecala u Hrvatskoj i inozemstvu pretočila je u vlastitu metodu za postizanje uspjeha SuccessConcept.

Najvažniji je korak, smatra, preuzeti odgovornost za svoje postupke i svoj život jer „kada preuzmemo odgovornost, kreiramo vlastiti uspjeh“. Iva Belé poručuje i ovo: „Kad preuzmemo odgovornost, jedini faktor koji nas sabotira na putu do uspjeha smo mi sami. Divno je što baš tim faktorom jedino i možemo upravljati.“

Knjigu je autorica namijenila onima koji se nalaze na prekretnici, koji priželjkuju uspjeh i ispunjen život, ali ga još nisu dosegnuli ili barem ne onako kako su željeli. Vibracija uspjeha nije jedna od onih knjiga koje ćete pročitati i zaboraviti na nekoj polici. Vibraciju uspjeha listat ćete stalno iznova i u njoj tražiti odgovore na pitanja koja si postavljate; ona je trener koji vam je uvijek nadohvat ruke sa svojim savjetima i inspiracijom za bolji, sretniji, kvalitetniji i uravnoteženiji život.

O autorici:

Iva Belé rođena je u Zagrebu. Završila je Ekonomski fakultet, smjer marketing, a 2000. stekla je titulu magistre ekonomije. U Velikoj Britaniji završila je i Londonsku školu za odnose s javnošću. Ima 20-godišnje menadžersko iskustvo, a prva je hrvatska i europska certificirana trenerica Canfieldove metode, koju je učila u SAD-u osobno od Jacka Canfielda. Na tim je temeljima osmislila vlastitu metodu za postizanje uspjeha SuccessConcept. Poslovna je savjetnica uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka

ZAŠTO GURAMO GLAVU U PIJESAK

O poricanju provjerenih činjenica i obmanjivanju sebe i drugih

Krizmanić, Mirjana

Nema na zalihi

IKIGAI

Japanski način pronalaženja životne svrhe

Mogi, Ken