Vidi košaricu “VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE INVESTIRANJA U FINANCIJSKU IMOVINU” je dodano u vašu košaricu.
Akcija!
VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE NEKRETNINA - Naruči svoju knjigu

VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE NEKRETNINA

Autor: Karaica, Stevo; Santini, Guste
Područje: Investiranje i osiguranje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 147
Uvez: Meki

100,00 Kn 60,00 Kn

Svatko tko se upušta u transakcije s nekretninama ulazi u rizično područje gdje je potrebna pozornost i znanje! Osnovna namjena ovog vodiča jest pojašnjenje obveza i prava sudionika u skladu s propisima koji obuhvaćaju promet nekretnina.

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

Iz sadržaja:

PREDGOVOR/ UKRATKO O TRŽIŠTU, INVESTIRANJU I FINANCIRANJU NEKRETNINA/ STVARNA PRAVA NA NEKRETNINAMA/ OSIGURANJE POTRAŽIVANJA PRIJENOSOM VLASNIŠTVA/ ZEMLJIŠNE KNJIGE/ STRANE PRAVNE OSOBE U PRAVNOM PROMETU NEKRETNINA/ UGOVORI O NEKRETNINAMA/ NEKRETNINE KAO PREDMET BRAČNE STEČEVINE/ ŠTO TREBA ZNATI O OVRSI NEKRETNINA/ KATASTAR I FUNKCIJA KATASTRA/ OPOREZIVANJE PROMETA NEKRETNINA/ GRAĐEVNO- TEHNIČKA REGULATIVA/ TRŽIŠNE PROCJENE NEKRETNINA/ NEIZVJESNOST I RIZIK U PROMETU NEKRETNINA

O knjizi:

Knjigu koju držite u rukama omogućuje vam osnovne spoznaje o nekretninama i prometu nekretnina. Takvu materiju nastojali smo koliko god je to bilo moguće prikazati na što jednostavniji i razumljiviji način. Knjiga će vam pomoći da konstruktivno razmišljate, da steknete određenu sigurnost kako bi posao kupnje, prodaje, najma, zakupa i sl., realizirali na zadovoljstvo svih sudionika.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Autor

Karaica, Stevo, Guste, Santini

Izdavač

Rifin

Broj stranica

Uvez

Meki

Karakter

stručno-popularna

ISBN

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka

Akcija!
Akcija!
Akcija!