KRIZNI MENADŽMENT, II. izdanje - Naruči svoju knjigu

KRIZNI MENADŽMENT, II. izdanje

Vodič kroz planiranje, prevenciju i oporavak
Autor: Sučević, Danko
Područje: Menadžment
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2016
Broj stranica: 212
Uvez: Meki

31,85  (239,97 kn)

‘Krizni menadžment’ istražuje uzroke i simptome poslovne krize i predstavlja proces te model izlaska iz nje. Svaka se faza procesa temelji na stranim izvorima i iskustvima autora te autentičnim primjerima iz hrvatske prakse. Izložene su studije slučajeva i njihova analiza u skladu s modelom.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1308 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi:

‘Krizni menadžment’ istražuje uzroke i simptome poslovne krize te predstavlja proces te model izlaska iz nje. Svaka se faza procesa temelji na stranim izvorima i iskustvima autora te autentičnim primjerima iz hrvatske prakse. Izložene su studije slučajeva i njihova analiza u skladu s modelom. Priručnik koji se može odmah primijeniti u praksi. Pisan je tako da bude razumljiv svim profilima menadžera: pravnicima, inženjerima, ekonomistima, specijalistima u marketingu i drugima.

U knjizi ćete doznati kako se pripremiti i ublažiti razorne učinke poslovne krize; kako na vrijeme prepoznati prve simptome krize i spasiti kompaniju; što učiniti u svakoj fazi – od ranih znakova krize do izlaska iz nje. ‘Krizni menadžmen’ pouzdano vas vodi na putu od gubitnika do pobjednika.

Iz recenzija:

Krizni menadžment može svakom menadžeru olakšati upravljanje poduzećem u krizi i izgradnju poslovnog uspjeha. Knjgia je veoma primjenjiva u praksi. Namijenjena je podjednako studentima ekonomskih fakulteta i menadžerima te konzultantima. Prof. dr. sc. Nidžara Osmanagić Bedenik, Ekonomski fakultet u Zagrebu

Iz sadržaja:

POSLOVNA KRIZA, UZROCI I SIMPTOMI/ Pojam i obilježja poslovne krize/ vanjski i unutarnji uzroci krize/ Menadžment – najznačajniji uzrok poslovne krize/ Rezultati istraživanja uzroka poslovne krize u hrvatskim tvrtkama/ Simptomi poslovne krize i njezino rano prepoznavanje/ Rezultati istraživanja simptoma poslovne krize/ PROCES IZLASKA IZ KRIZE/ Izgradnja modela procesa izlaska iz krize/ faza priznavanja postojanja problema/ Faza definiranja menadžmenta/ Faza preuzimanja kontrole/ fata evaluacije/ faza hitnosti/ faza stabilizacije/ Faza povratka rastu/ Pregled operativnih faza prema segmentima poslovanja/ Usporedba procesa izlaska iz poslovne krize s iskustvima hrvatskih tvrtki/ Karakteristike uspješnih izlazaka iz krize/ kada je kriza gotova?/ Opasnosti koje prijete uspješnosti metodologije izlaska iz krize/ STUDIJE SLUČAJEVA/ POJMOVNIK

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Uvez

Meki

Autor

Sučević, Danko

Karakter

udžbenik

Broj stranica

ISBN

Izdavač