MODERNI MENADŽMENT 10. izdanje

Autor: Certo C, Samuel
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 617
Uvez: Tvrdi

519,75 kn (68,98 €)

Pomno napisano s ciljem predstavljanja vrijednih menadžerskih pojmova i značajnih suvremenih izazova upravljanja, kao i davanja uvida u načine na koje se ti pojmovi i izazovi problematiziraju te time osiguravaju informacijski uspjeh.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 641 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Ovaj vrhunski udžbenik nastao je na tradiciji dugoj već dvadeset i pet godina, a u svojem najnovijem izdanju donosi umijeća koja će zadovoljiti potrebe mladoga, ambicioznog menadžera željnog novih saznanja. S druge strane, ovaj će udžbenik ujedno upotpuniti i osuvremeniti znanje višeg, iskusnog, sigurnog i profesionalnog menadžera. Neka od obrađenih dodatnih poglavlja u ovom novom, desetom izdanju su povijest menadžmenta, operacijski menadžment, informacijske tehnologije u menadžmentu te kreativnost i inovacija u menadžmentu.

Svrha ove knjige je pripremiti studente da postanu menadžeri. U ovom novom izdanju pronaći ćete pojmove koji su odraz uvriježenih pojmova upravljanja i osnova su praktičnih instrumenata potrebnih za rješavanje problema upravljanja. Pažljivo proučavanje knjige neizmjerno će vam pomoći da vam karijera menadžera donese uspjeh i osobno ispunjenje. Studenti menadžmenta još nikad nisu raspolagali tolikim bogatstvom znanstvenih istraživanja i praktičnog menadžerskog iskustva koji im daju uvid u stvaranje organizacijskog uspjeha. Spomenuta istraživanja i iskustva u ovom su tekstu predstavljena jasno i jezgrovito, kao vrijedna znanja potrebna za obavljanje tradicionalnih menadžerskih zadataka. Relevantni menadžerski izazovi, povezani s temama raznolikosti, etike i društvene odgovornosti, svjetskom poslovnom scenom i informacijskom tehnologijom, vidno su istaknuti i međusobno povezani u cijeloj knjizi. Nadalje, dali smo primjere mnogih različitih vrsta organizacija kako bi se studentima omogućilo razumijevanje različitih gospodarskih grana.

Iz sadržaja:

UVOD U MENADŽMENT / IZAZOVI MLADOG MENADŽMENTA / PLANIRANJE / ORGANIZIRANJE / UTJECAJ / KONTROLA

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Mate

Karakter

stručna

Autor

Certo, Samuel C., Certo, S. Trevis

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

ISBN