Objavljeno:

Pridružite nam se na predstavljanju novog izdanja dugovječne hrvatske knjige-planera ‘UM 2018 – Učinkovit menadžer’

Inovacije pokreću i mijenjaju svijet. Samo kontinuirano inoviranje i poboljšanje poslovnih procesa omogućuju tvrtkama da u uvjetima žestoke konkurencije opstaju na tržištu. Upravo zato, pozivamo vas da nam se pridružite na zadnjem ovogodišnjem motivacijskom predavanju sveučilišnog profesora dr. sc. Velimira Sriće u sklopu ciklusa predavanja Afterwork sa Srićom na temu:

 

INOVACIJAMA DO KONKURENTSKE PREDNOSTI

Predavanje će se održati u četvrtak, 30.11.2017. od 18 do 20 sati, u KRAŠ Auditorijumu, Upravna zgrada – prizemlje, Ravnice 48, Zagreb. Pravi test inovacijskog potencijala nekog poduzeća nije kratkoročni uspjeh neke ideje koji je možda rezultat sreće, nego kontinuitet procesa inoviranja!

Nakon predavanja, pridružite nam se na:

 

PROMOCIJI INOVATIVNOG PROJEKTA UČINKOVIT MENADŽER 2018 – M.E.P. d.o.o.

Na predavanju ćemo predstaviti inovativni projekt koji traje već 23 godine, knjigu-tjedni planer UČINKOVIT MENADŽER 2018. Ova izvorna hrvatska jedinstvena edicija svojim inspirativnim stručnim tekstovima, edukativnim pričama, karikaturama, mudrostima, citatima i poezijom odgaja generacije menadžera i zaposlenika od 1995. godine.

Za kraj ovogodišnje sezone predavanja dr. sc. Velimira Sriće, svakog sudionika darivat ćemo poklonom iznenađenja, a počastit ćemo se slatkim Kraševim tortama.

Dodatne informacije o događanju te načinu prijave pronađite ovdje.

Flipbook novoga izdanja UM-a možete prelistati ovdje.

*** M.E.P.-u je odobren program u okviru natječaja Ministarstva kulture ‘Poduzetništvo u kulturi’ pod nazivom Unaprjeđenje razvojnog, distribucijskog i kulturnog potencijala poduzeća M.E.P. d.o.o. – „Knjiga i posao“.  Učinkovit menadžer 2018 dio je navedenoga programa. ***

Učinkovit Menadžer 2018

Unesite svoju e-mail adresu kako biste primali novosti,
posebne popuste i ponude iz knjižare!

0

Košarica