Objavljeno:

Sada je idealan trenutak da osigurate knjigu-godišnjak Učinkovit menadžer za 2018!

Iako nas do početka 2018.  dijele još dva mjeseca, poslovni sektor, uspješni pojedinci i istinski ljubitelji organizacije znaju da je sada idealno vrijeme za odabrati odgovarajući planer za sljedeću godinu – kako za sebe, tako i za svoje poslovne partnere, zaposlenike, ali i prijatelje te obitelj. Još ako je planer obogaćen korisnim i kvalitetnim sadržajem, ne može biti bolje.

Zakoračili smo u vrijeme godine kada odabiremo idealan planer koji će nas pratiti kroz svih 365 dana, što zapravo, nije nimalo lak zadatak. Odgovarajući nam planer pomaže da ništa ne zaboravljamo, da svrsihodnije raspoređujemo svoje vrijeme i zadatke, ali i da pratimo ostvarivanje vlastitih ciljeva.

Afirmirana knjiga-godišnjak Učinkoviti menadžer ove godine obilježava 24. godine izlaženja.

Učinkovit menadžer izvorna je i jedinstvena hrvatska edicija, proizvod kreativnih snaga tvrtke M.E.P-a te velikog i predanog tima stalnih i povremenih suradnika. UM miri ono što je naizgled suprostavljeno – posao i privatni život, procese i ljude, kratkoročne uspjehe i dugoročnu sreću. Tijekom dugog razdoblja izlaženja UM se stalno mijenjao i usavršavao. Primjer je to neprestanog osvježavanja proizvoda i na relaciji korisnik-izdavač. Tijekom dugih godina izlaženja bitno su nadograđeni svi važni sadržajni i grafički elementi edicije. UM je učvrstio svoju prepoznatljivu filozofiju i zaokružio vrijednosti za koje se zalaže.

Što vas očekuje?

Bogati sadržaj, inspirativni tekstovi, vrhunski autorski tim te izuzetne reprodukcije učeničkih likovnih radova. Riječ je o jedinstvenoj knjizi u EU-u koja ima namjeru poticati čitatelja na cjeloživotno obrazovanje te doprinositi promociji društveno odgovornog poslovanja.

Učinkovit menadžer predstavlja dva predmeta u jednom, dok se na desnoj strani nalazi tjedni planer, na lijevoj je strani knjiga. Knjiga uključuje: 53 tjedna članka + 53 poslovna pravila + 53 izabrana aforizma + 4 kolor-fotografije + mjesečeve mijene + sve značajne svjetski dani.

Osigurajte svoj primjerak na vrijeme.

Flipbook novoga izdanja možete prelistati ovdje.

_______________________________

*** M.E.P.-u je odobren program u okviru natječaja Ministarstva kulture ‘Poduzetništvo u kulturi’ pod nazivom Unaprjeđenje razvojnog, distribucijskog i kulturnog potencijala poduzeća M.E.P. d.o.o. – „Knjiga i posao“.  Učinkovit menadžer 2018 dio je navedenoga programa. ***

Učinkovit Menadžer 2018

Unesite svoju e-mail adresu kako biste primali novosti,
posebne popuste i ponude iz knjižare!

0

Vaša košarica