NLP UČITELJ - Naruči svoju knjigu

NLP UČITELJ

Cjelovit vodič za osobnu dobrobit i profesionalni uspjeh
Autor: Ian, McDermott; Jago, Wendy
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 408
Uvez: Meki

33,45  (252,03 kn)

Poznati učitelj, konzultant i autor na području NLP-a i coachinga objašnjava kako se tehnikama i alatima poznatima pod nazivom neurolingvističko programiranje (NLP), uz vještine coachinga (osobnoga, strukturiranog rada s učiteljem/voditeljem), postiže izvrsnost u svemu što činite.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 499 Kategorija:

Opis

O knjizi:

NLP Učitelj je praktična knjiga koja će vam poslužiti kao poticaj i vodič tipa «korak po korak» za postizanje uspjeha u svim područjima života. Ona objašnjava kako se uz pomoć informacija i tehnika, poznatih pod nazivom neurolingvističko programiranje ili NLP, uz vještine coachinga (osobnog, strukturiranog rada s učiteljem/voditeljem), mogu naći jasni i uspješni načini za postizanje izvrsnosti u svemu što činite.
Ova knjiga će vam pomoći da ostvarite repertoar vlastitih životnih vještina kao i svoje specifične ciljeve. NLP i coaching ponudit će vam specifične tehnike usmjerene na vaše postignuće. Knjiga je podijeljena u pet dijelova. Prvi dio detaljnije objašnjava NLP i coaching. Drugi se bavi osnovnim NLP alatima potrebnim za ostvarenje vaših ciljeva dok se treći dio posvetio različitim značenjima koje uspjeh ili neuspjeh može imati. Četvrti dio obrađuje pet dimenzija uspjeha dok se posljednji, peti dio, usmjerio na ključna područja vašega života koji će vam pomoći da unaprijedite samopoštovanje, izgradite dobre odnose, u potpunosti izgradite potencijale svoga mozga, ostvarite zdravlje, bogatstvo i sreću, te postignete zadovoljstvo u poslu i postanete duhovno življi! Dopustite da vam NLP Učitelj otvori vaše vidike.

Iz sadržaja:

Zahvale/Napomene uz hrvatsko izdanje/Uvod/PRVI DIO: Rad s osobnim učiteljem i NLP/Uvod/Što je NLP?/Rad s pojedincem na NLP način/DRUGI DIO: NLP-alati za rad s pojedincem/Uvod/Alati za rad/TREĆI DIO: Uspjeh i neuspjeh/Uvod/Neuspjeh nije nesreća/Povratna informacija je temelj uspjeha/Uspjeh ima strukturu/ČETVRTI DIO: Pet dimenzija uspjeha/Uvod/Vaš potencijal/Vaš stil/Vaša osobna ravnoteža/Vaš svijet/Vaša osobnost/PETI DIO: Tajne uspjeha/Uvod/Samopoštovanje/Stvaranje dobrih odnosa/U potpunosti iskoristite potencijale svog mozga/Zdravlje, bogatstvo i sreća/Učiniti svoj rad nagrađujućim/Biti duhovno živ/NLP tečajevi osposobljavanja/Bibliografija/O autorima

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Alinea

Karakter

stručno-popularna

Autor

Jago, Wendy

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN