ODNOSI S JAVNOŠĆU - Naruči svoju knjigu

ODNOSI S JAVNOŠĆU

Teorija i praksa
Autor: Tomić, Zoran
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 553
Uvez: Tvrdi

45,13  (340,03 kn)

Prvo znanstveno djelo iz područja odnosa s javnošću u jugoistočnoj Europi namijenjeno kako fakultetima i visokim školama, tako i PR uredima u cijeloj regiji.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 833 Kategorija:

Opis

O knjizi:

U 35 poglavlja autor je obradio profesiju odnosa s javnošću, teorije i modele odnosa s javnošću, proces upravljanja, praksu odnosa s javnošću, političke odnose s javnošću, tehnike, pravo i etiku kao i globalne trendove. U njima dr. Tomić piše o pojmu, razvoju, funkcijama, nepravilnim tumačenjima, javnostima, procesu upravljanja, odnosima s javnošću u neprofitnim organizacijama, korporacijama, agencijama, turizmu, sportu, medijima i dr.

Knjiga je obogaćena kriznim komuniciranjem, osobnim, međunarodnim i političkim odnosima s javnošću, itd. Spin doctori, teroristički odnosi s javnošću, odnosi s javnošću u političkim strankama, izvršnoj, zakonodavnoj i sudbenoj vlasti, odnosi s javnošću u vojsci i policiji, također su sadržaj Tomićeve knjige. Uvažavajući iznijete stavove vrijedno je dodati da knjiga dr. sc. Zorana Tomića sadrži i niz originalnih poglavlja i pojmova. Naime jedno od poglavlja ove knjige su „Osobni odnosi s javnošću” koje rijetko susrećemo u recentnoj svjetskoj PR literaturi. Zatim se dr. Tomić bavi „Terorističkim odnosima s javnošću”, detaljno analizira aktivnost „Spin doctora”, uvodi pojam „PR gatekeeper”, piše o odnosima s javnošću u policiji, sudstvu, itd. Vrijedno je spomenuti i poglavlje „Glasnogovorništvo” koje je također originalno.

Iz sadržaja:

PROFESIJA ODNOSI S JAVNOŠĆU / TEORIJE I MODELI ODNOSA S JAVNOŠĆU / PROCES UPRAVLJANJA U ODNOSIMA S JAVNOŠĆU / PRAKSA ODNOSA S JAVNOŠĆU / POLITIČKI ODNOSI S JAVNOŠĆU / TEHNIKE U ODNOSIMA S JAVNOŠĆU / PRAVO I ETIKA / GLOBALNI TRENDOVI I ODNOSI S JAVNOŠĆU

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Tomić, Zoran

Uvez

Tvrdi

Karakter

stručna

Izdavač

Synopsis

ISBN