ODNOSI S MEDIJIMA U LOKALNOJ I REGIONALNOJ SAMOUPRAVI U HRVATSKOJ - Naruči svoju knjigu

ODNOSI S MEDIJIMA U LOKALNOJ I REGIONALNOJ SAMOUPRAVI U HRVATSKOJ

Autor: Duraj, Ermina
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 79
Uvez: Meki

18,05  (136,00 kn)

Priručnik je štivo za razumijevanje teorije i prakse na području odnosa s javnošću u lokalnoj i regionalnoj samoupravi te će služiti komunikacijskim profesionalcima, ali i svima koji žele proučavati ovu temu.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

O knjizi:

Priručnik autorice Ermine Duraj priručnik je koji na jednome mjestu obuhvaća teoriju i praksu funkcioniranja djelatnosti odnosa s javnošću u jedinicama lokalne i područne samouprave. Rezultat je višegodišnjega rada autorice u javnome sektoru, a priručnik je nastao upravo iz potrebe da se kolegama u javnome sektoru daju smjernice za dobar rad i komunikaciju projekata od interesa za jedinice lokalne i područne samouprave čija je svrha biti servisom građana.
U sedam glavnih poglavlja priručnik obrađuje povijesni razvoj odnosa s medijima u odnosima s javnošću, strateško komuniciranje s medijima, razumijevanje medija, položaj službenika za odnose s javnošću, iskustva novinara i drugo.

Iz sadržaja:

PREDGOVOR (Aleksandra Kolarić) / ZA POČETAK / ODNOSI S MEDIJIMA U ODNOSIMA S JAVNOŠĆU – POVIJESNI RAZVOJ I DEFINICIJA / STRATEŠKO KOMUNICIRANJE S MEDIJIMA / RAZUMIJEVANJE MEDIJA / POLOŽAJ SLUŽBENIKA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU U JEDINICAMA LOKALNE I REGIONALNE SAMOUPRAVE / ODNOSI S MEDIJIMA U JEDINICAMA LOKALNE I REGIONALNE SAMOUPRAVE / ISKUSTVA NOVINARA KOJI PRATE RAD LOKALNE I REGIONALNE SAMOUPRAVE / ZA KRAJ / LITERATURA / BILJEŠKA O AUTORICI

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ODNOSI S MEDIJIMA U LOKALNOJ I REGIONALNOJ SAMOUPRAVI U HRVATSKOJ”

Povezane knjige - Naša preporuka