OK – DOBRO JE BITI ŠEF, 3. izdanje

Da bi se dobro radilo – treba poznavati suštinu posla (dotisak)
Autor: Good, Perry E.
Područje: Rukovođenje
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 80
Uvez: Meki

36,75 kn

Polazeći od postavke da posao može dobro obavljati samo onaj tko uistinu želi i doista spozna suštinu posla, autorica jasno i jednostavno poučava o tehnikama i metodama rukovođenja koje ga čine uspješnim, u skladu sa željama i šefa i zaposlenih.

SKU: 254 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Većina stručnjaka postaju šefovi kad se iskažu kao kompetentni u nekom području. Naprimjer, ja sam postala rukovoditeljica, odnosno šef, zato što sam bila kompetentna savjetnica. Ali ne i kompetentni rukovoditelj. Nikad, naime, nisam učila rukovoditi. To sam činila rukovodeći, prema načelu pokušaja i pogrešaka. Ovu sam knjižicu zamislila kao jednostavna uputstva, “alat”, koji će vam pomoći da budete kompetentniji/ja rukovoditelj/ica. Dobro je, naime, biti šef ako znate što radite i što bi trebalo učiniti. Tada je lakše, a moglo bi biti i zabavnije.

Iz sadržaja:

Dobro je biti šef (kako se ponaša kompletan rukovoditelj, stilovi rukovođenja) / Osobno uključivanje (lista prirodnih pokazatelja uključivanja, simptomi slabijeg uključivanja) / Uključivanje ulogama / Rukovođenje (što radi uspješan šef) / Sastanci zaposlenih / Vrednovanje zaposlenih (metode vrednovanja)

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Alinea

Karakter

priručnik

Autor

Good, Perry E.

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN