ORGANIZACIJSKO PONAŠANJE, 12. izdanje - Naruči svoju knjigu

ORGANIZACIJSKO PONAŠANJE, 12. izdanje

Autor: Judge, T.A.; Robbins, S.P
Područje: Ljudski potencijali
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 761
Uvez: Tvrdi

80,83  (609,01 kn)

Najtiražniji svjetski udžbenik za buduće menadžere. Svaki menadžer zna da, ukoliko želi biti uspješan, mora ovladati umijećem vođenja i organizacije, a ovaj vrhunski udžbenik obrađuje upravo temu organizacijskog ponašanja i to na novi, uzbudljiv način.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 836 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

U ovoj knjizi Robbins i Judge pružaju istraživanja koja vam trebaju – na jeziku koji razumijete. Ovo je najopsežniji pregled organizacijskog ponašanja ove vrste, a koji priprema čitatelje na objašnjavanje i predviđanje ponašanja u organizacijama na tri razine – pojedinačno, u grupama i u cjelokupnom organizacijskom sustavu.

Knjiga je pisana u živom konverzacijskom stilu, prepuna opsežnih primjera, primjena slučajeva i modula za izgradnju vještina. Tekst je ujedno popraćen mnoštvom dodatnih materijala, a već dvanaesto  izdanje u nizu samo potvrđuje kvalitetu ove iznimne knjige.

Iz sadržaja:

ŠTO JE ORGANIZACIJSKO PONAŠANJE / POJEDINAC / Osnove individualnog ponašanj / Stavovi i zadovoljstvo poslom / Osobnost i vrijednosti / Percepcija i individualno odlučivanje / Motivacijski pojmovi / Motivacija: od koncepcija do primjena / Osjećaji i raspoloženja / GRUPA / Osnove grupnog ponašanja/ Razumijevanje timskog rada / Komunikacija / Temeljni pristupi vodstvu / Suvremena pitanja u vodstvu / Moć i politika / Konflikt i pregovaranje / ORGANIZACIJSKI SUSTAV / Temelji organizacijske strukture / Organizacijska kultura / Politike i prakse upravljanja ljudskim resursima / ORGANIZACIJSKA DINAMIKA / Organizacijske promjene i upravljanje stresom / Istraživanje u organikzacijskom ponašanju

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

udžbenik

Uvez

Tvrdi

Autor

Judge, T.A., Robbins, Stephen P.

Broj stranica

ISBN

Izdavač