OSNOVE SOCIJALNE KONFLIKTOLOGIJE - Naruči svoju knjigu

OSNOVE SOCIJALNE KONFLIKTOLOGIJE

Autor: Bujišić, Gordana; Uzelac, Slobodan
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2014
Broj stranica: 71
Uvez: Meki

21,74  (163,80 kn)

Autori objašnjavaju prirodu društvenih sukoba gledajući na njih na kao uobičajene i svakidašnje pojave. Priručnik je prvenstveno orijentiran na prevenciju društvenih sukoba, a namijenjen je studentima i stručnjacima društvenog i humanističkog područja.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2124 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Autori su djelo posvetili fenomenološkom pristupu socijalnom konfliktu, pri čemu su posebno detaljno obradili način njegova prepoznavanja i rješavanja. Priručnik se ne bavi svim mogućim aspektima socijalne konfliktologije. Orijentiran je prema prevenciji socijalnih konflikata i modelima njihova uspješnoga prevladavanja. Autori su nastojali da posluži studentima u njihovu stjecanju što praktičnijih stručnih znanja i vještina

Ova se knjiga može preporučiti studentima, profesorima, čitateljima različitih stručnih profila te svima onima koji žele unaprijediti međuljudske odnose u svakodnevnome životu. Osim toga, udžbenik donosi i korisne ideje nastavnicima za strukturiranje nastavnih silabusa te metodičko dimenzioniranje i dizajniranje nastavnih scenarija za visokoškolsku nastavu.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

,

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OSNOVE SOCIJALNE KONFLIKTOLOGIJE”

Povezane knjige - Naša preporuka