PETA DISCIPLINA, 3. izd. - Naruči svoju knjigu

PETA DISCIPLINA, 3. izd.

Principi i praksa učeće organizacije
Autor: Senge, Peter M.
Područje: Ljudski potencijali
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2001
Broj stranica: 398
Uvez: Meki

15,79  (118,97 kn)

‘Peta disciplina’ jedna je od najznačajnijih knjiga ikada napisanih o upravljanju i vođenju. Kako svijet postaje sve više međusobno povezan, a poslovanje sve složenije i dinamičnije, rad mora postati “učeniji”. Upravo ovu problematiku promišlja rukopis namijenjen kako studentima, tako i iskusnim menadžerima.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 429 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

‘Peta disciplina’ jedna je od najznačajnijih knjiga ikada napisanih o upravljanju i vođenju. Kako svijet postaje sve više međusobno povezan, a poslovanje sve složenije i dinamičnije, rad mora postati “učeniji”. Upravo ovu problematiku promišlja rukopis namijenjen kako studentima, tako i iskusnim menadžerima. Nije više dovoljno da jedna osoba uči za cijelu organizaciju. Jednostavno više nije moguće da se “promisli” sa vrha i da svi ostali slijede naloge “velikog stratega”. Organizacije koje će zaista napredovati u budućnosti bit će one koje otkriju kako potaknuti ljudsku predanost i sposobnost za učenje na svim stupnjevima u nekoj organizaciji. Ovo djelo otvara vrata u područje uspješne organizacije i cjeloživotnog obrazovanja u poslu.

Iz sadržaja:

Kako naši postupci utječu na našu stvarnost i kako je možemo promijeniti / Peta disciplina: kamen temeljac učeće organizacije (promjena razmišljanja, obrasci u prirodi, princip poluge, umijeće viđenja i šume i drveća) / Središnje discipline: gradnja učeće organizacije (osobno usavršavanje, mentalni modeli, zajednička vizija, timsko učenje) / Prototipovi (otvorenost, lokalnost, menadžerovo vrijeme, kraj rata između posla i obitelji, tehnologija učeće organizacije, nova zadaća vođe) / Kodovi

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Autor

Senge, Peter M.

Broj stranica

ISBN

Izdavač