PLANIRANJE FINANCIJSKE SIGURNOSTI ZA STAROST - Naruči svoju knjigu

PLANIRANJE FINANCIJSKE SIGURNOSTI ZA STAROST

Autor: Eisenberg, Lee
Područje: Financije i računovodstvo
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 235
Uvez: Tvrdi

26,41  (198,99 kn)

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 364 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Prolog: Kovanje željeza/ PRVI DIO:ZAMISLITI IZNOS/ Dobrodošli u zemlju planiranja sigurne mirovine/ Vodič/ Eisenbergova načela nesigurnosti/ Stvarnost iskrivljena dugom/ Izgubljene godine/ Sam na moru/ Šuma od drveća/ DRUGI DIO: SHVATITI BIT IZNOSA/ Testne lutke/ Sudar sa zdravljem i socijalnom skrbi/ Pokrivanje imovine/ Ekipa za savjete/ Noćne more/ TREĆI DIO: PRONAĆI POTREBAN IZNOS/ Ubacivanje u nižu brzinu s Jungom/ Sunčeve pjege/ Što je donio Needleman/ Duboko disanje/ Poante/ Dodatak: Iznos, na brzinu/ Zahvale/ Kazalo

O knjizi:

Knjiga Planiranje financijske sigurnosti za starost, autora Leeja Eisenberga, u Americi se odmah nakon objavljivanja našla visoko na bestseler listama uglednih časopisa kao što su The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today i Business Week.
Tema knjige su osobne financije. Pisana na zanimljiv i duhovit način, ona govori o novcu, ali i o životu koji želimo, životu koji ne želimo i troškovima jednog i drugog. Teško je govoriti o općenitom iznosu koji je dovoljan za sigurnu starost, jer za svakoga on predstavlja različitu vrijednost, ali svima se nameće nužnost preuzimanja odgovornosti nad vlastitim načinom života i potreba za planiranjem u svrhu ostvarenja dugoročnih ciljeva. Nadamo se da će ova knjiga potaknuti čitatelje da razmotre metode investiranja u vlastitu budućnost.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Masmedia

Karakter

stručno-popularna

Autor

Eisenberg, Lee

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

ISBN