POSLOVNA EKONOMIJA

Autor: Grubišić, Dragana
Područje: Poslovanje
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2013
Broj stranica: 366
Uvez: Meki

210,00 kn (27,87 €)

Udžbenik stručnog dodiplomskog studija poslovne ekonomije povezuje mikroekonomske teorije s njihovom konkretnom primjenom u ekonomici i poslovanju poduzeća.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2127 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Prvo izdanje knjige bilo je 2004. godine, a drugo dopunjeno 2007. godine. Iskustvo u proteklih osam godina rada s knjigom je vrlo dobro, odnosno reakcije studenata na sadržaj i razumljivost teksta su pozitivne.

Knjiga je nastala povezivanjem ekonomske teorije i primijenjenih ekonomskih znanja, odnosno sadržaja koji se izučavaju u okviru mikroekonomije i sadržaja koji se izučavaju u okviru ekonomike poduzeća. U središtu izučavanja je poduzeće i njegovo poslovanje, promatrano najprije kao idealni subjekt ekonomske teorije, a zatim kao stvarni gospodarski subjekt.

Iz sadržaja:

UVOD / TRŽIŠTE / POTRAŽNJA / ELASTIČNOST POTRAŽNJE / POTRAŽNJA I PONAŠANJE POTROŠAČA / PONUDA / PODUZEĆE, PODUZETNIŠTVO I PODUZETNIK / SREDSTVA PODUZEĆA / PROIZVODNJA / TROŠKOVI / KALKULACIJA / ODREĐIVANJE CIJENA NA RAZLIČITIM TRŽIŠTIMA / POSLOVNI REZULTAT / MJERILA USPJEŠNOSTI POSLOVANJA / EKONOMIKA ČIMBENIKA (FAKTORA) RADNOG PROCESA / POPIS SLIKA / POPIS TABLICA / PREGLED FORMULA / LITERATURA

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “POSLOVNA EKONOMIJA”

Povezane knjige - Naša preporuka