PREGOVARAJTE KAO DA VAM ŽIVOT OVISI O TOME

Autor: Raz Tahl; Voss, Chris
Područje: Prodaja i pregovaranje
Karakter: vodič
Godina izdanja: 2022
Broj stranica: 296
Uvez: Meki

149,00 kn (19,78 €)

Sa nevjerovatnih 25 438 recenzija na Amazonu te preko 5 tisuća na Audible-u, i mi smo ju dočekali na hrvatskom jeziku! Nakon dugo vremena na naša područja stigla je „Biblija“ pregovaranja.

Koliko vrijedi biti učen od bivšeg FBI-evog međunarodnog pregovarača o taocima; čiji je pristup pregovorima s visokim ulozima, dokazan nebrojeno puta u praksi – bilo u sali za sastanke ili kod kuće? Pogledaj niže samo dio recenzija.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13575 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi:

Nakon što je bio policijski službenik na okrutnim ulicama Kansas Cityja u Missouriju, Chris Voss pridružio se FBI-u, gdje ga je karijera pregovarača u otmicama dovela licem u lice s pljačkašima banaka, vođama bandi i teroristima.

Postao je vodeći FBI-jev međunarodni pregovarač u otmicama, dakle situacijama kada neuspjeh u pregovorima znači smrt.

Pregovarajte kao da vam život ovisi o tome vodi čitatelja u svijet pregovora s visokim ulozima i u Vossovu glavu, otkrivajući DEVET ključnih principa protuintuitivne taktike i strategije koji su pomogli Vossu i njegovim kolegama da uspiju kada je to bilo najvažnije – kada su životi ljudi u pitanju.

Ukorijenjena u iskustvima iz stvarnog života obavještajnog profesionalca na vrhuncu uspjeha, Pregovarajte kao da vam život ovisi o tome daje nam prednost u bilo kojoj raspravi; podižući emocionalnu inteligenciju i intuiciju na sljedeću razinu.

Jer kad podvučemo crtu, život je niz pregovora na koje trebamo biti spremni: kupnja automobila, pregovaranje o plaći, kupnja kuće, ponovni pregovori o najmu, savjetovanje s partnerom.

 

Iz recenzija:

”Autor naglašava važnost emocionalne inteligencije bez da pritom žrtvuje moć stvaranja uspješne pogodbe. Ova knjiga dolazi iz pera čovjeka koji ne priznaje NE kao odgovor — bivšeg pregovarača FBI-a u situacijama otmice. To je ono što je čini fascinantnim djelom. Među njezinim stranicama pronaći ćete vrhunske savjete za stvaranje pogodbe s rezultatom kakvog želite, bez obzira na to o čemu je riječ.”

—DANIEL H. PINK, AUTOR BESTSELERA PRODAVATI JE LJUDSKI

 

”Vaše poslovanje — zapravo cijeli vaš život — svodi se na vaše ponašanje i reakcije prilikom važnih razgovora s drugim ljudima. Alati opisani u ovoj knjizi pružit će vam sve što je potrebno da biste u takvim situacijama izvukli najbolju pogodbu. Moji zaposlenici imaju obvezu pročitati ovu knjigu jednostavno zato što i sam koristim ove alate, stoga želim da ih koriste i oni.”
JASON MCCARTHY, PREDSJEDNIK TVRTKE GORUCK

 

„Kupio sam knjigu za 4,45 funti. Nekoliko mjeseci kasnije, ispregovarao sam popust od 46.000 funti, pri narudžbi robe za tvrtku, koristeći tehnike iz knjige. Dobra investicija! Pročitaj ju sam i vidjet ćeš na što mislim“.

DR. TOMMY W.

 

„70% stvari, pa tako i knjiga kupujem online. Ovo je prva stavka (u svim kategorijama) za koju sam napisao recenziju. Prisiljen sam jer mi je ova knjiga promijenila život, i pretpostavljam da može promijeniti vaš — Što možete izgubiti čitajući je?“

YAN ERLICH

 

„Ispostavilo se da je ovo vjerojatno nekoliko najbolje investiranih funti u jako dugo vremena. Sad sam na pola knjige; uzela sam si vrijeme da probavim tehnike i vidim koliko su učinkovite. Neopisivo su mi pomoglo da poboljšam svoj odnos s djetetom“.

GRACE

 

„Uštedio sam punih 7% ili $4,000 na auto mojih snova jos otkad sam bio dječak!!! Najbolja knjiga koju ćete ikada kupiti!“

NILS

 

„Ova knjiga zaista radi razliku, samo ako ste spremni staviti ju u praksu, na dnevnoj bazi.“

G. COSSUM

Dodatne informacije

Autor

,

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

ISBN

Izdavač