Vidi košaricu “TIHO RUŠENJE” je dodano u vašu košaricu.
PRIRUČNIK ZA HODAČE - Naruči svoju knjigu

PRIRUČNIK ZA HODAČE

novo dopunjeno izdanje
Autor: Popović, Edo
Područje: Lijepa književnost (naš izbor)
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2022
Broj stranica: 148
Uvez: Meki

119,00 kn (15,79 €)

PRIRUČNIK ZA HODAČE je jedna od važnijih knjiga objavljenih na našem jeziku na temu prirode, kretanja, ekologije i usporavanja. U odnosu na prvo, ovom izdanju dodano je desetak fotografija i tekst „April u Bašćanskoj dolini“ objavljen u zborniku Autorske bure u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Namijenjena svima koji želi odmak od ubrzane svakodnevnice suvremenog vremena.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13583 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

PRIRUČNIK ZA HODAČE je transžanrovsko djelo, spoj fikcije, reportaže, dnevničkih zapisa i eseja te svojevrsna autorova posveta brojnim velikanima ljudske misli i pera (Čuang Tse, Seneka, Montaigne, Ikkyu Sôjun, H. D. Thoreau, Aldous Huxley, Ernesto Sabato, Kodo Sawaki…) koji su u svojim promišljanjima otkrivali polaganost i ukazivali na potrebu da ljudski rod malo uspori u svojem grozničavom i ubrzanom, svjesnom ili nesvjesnom, odvajanju od prirode s kojom je nekada činio harmoničniju cjelinu nego li je to slučaj danas.

Potaknut spletom životnih okolnosti, Edo Popović je svjesno „usporio“ i u postojanosti i spokoju sjevernog Velebita našao savršene uvjete za oblikovanje ovog vrijednog djela, zasigurno jedne od najvažnijih publicističkih knjiga na temu prirode, kretanja, ekologije i usporavanja.

Dodatne informacije

Autor

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

ISBN

Izdavač

Povezane knjige - Naša preporuka