PROJEKTNI MENADŽMENT - Naruči svoju knjigu

PROJEKTNI MENADŽMENT

Autor: Buble, Marin
Područje: Menadžment
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 209
Uvez: Meki

22,56  (169,98 kn)

Knjiga obuhvaća sva pitanja relevantna za upravljanje projektima, a ovladavanje njezinim sadržajem neophodno je za svakoga tko namjerava upoznati problematiku upravljanja projektima, posebice onima koji namjeravaju voditi neki projekt.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2151 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

Knjiga se sastoji od šest dijelova od kojih, pored prvog uvodnog dijela, preostalih pet dijelova obuhvaćaju pojedine faze životnog ciklusa upravljanja projektima. U prvom uvodnom dijelu najprije se definira pojam projekta te pobliže opisuju njegova obilježja.

U drugom dijelu pod naslovom ‘Inicijacije projekta’ prezentirane su četiri grupe pitanja relevantna za ovu fazu životnog ciklusa upravljanja projektom. U trećem dijelu koji se bavi planiranjem projekta najprije se iznosi način planiranja opsega projekta u okviru čega je posebna pozornost posvećena strukturi raščlambe rada. U četvrtom dijelu koji se bavi izvedbom projekta u fokusu su pitanja poput upravljanja kvalitetom projekta, projektne nabave i ugovaranja, komuniciranja te upravljanja rizicima. U petom se dijelu autor bavi nadzorom i kontrolom projekta, a u zadnjemu šetom dijelu knjige zatvaranjem projekta s naglaskom na evaluaciju i reviziju projekta.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROJEKTNI MENADŽMENT”

Povezane knjige - Naša preporuka