PRONAĐITE SVOG MARSOVCA - Naruči svoju knjigu

PRONAĐITE SVOG MARSOVCA

Sve što ste željeli saznati o životu, a niste naučili u školi
Autor: Herman, Marek
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2021.
Broj stranica: 320
Uvez: Meki

17,12  (128,99 kn)

Zašto drugima ne govorim ono što mislim?

Zašto održavam odnose za koje znam da nisu dobri?

Zašto odgađam važne stvari?

Zašto radim posao koji me ne veseli? Živim li život kakav doista želim?

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13512 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi:

Zanimljiva je tvrdnja da svaka odrasla osoba u sebi nosi malo dijete, svoga Marsovca, koji o njoj zna sve, kao i da je put do sretnog života upravo umijeće slušanja toga unutarnjega glasa na koji su mnogi od nas već odavno zaboravili.

Mnogi ljudi uopće ne znaju ili su zatomili što zaista žele. Ne znaju ni što su sposobni i voljni učiniti. Nisu svjesni ni svojih dobrih ni loših osobina, ne znaju koje su njihove osnovne životne vrijednosti. Na pitanje o smislu svoga života odgovaraju mlako ili pak nikako – o tome ne razmišljaju, „za takve stvari zbilja nemaju vremena“. Kao da žive u nekakvom polusnu, kao da o sebi ništa ne znaju. Život im se naprosto – događa.

Ako ste među onima koji ne žele protratiti svoj život, onda je knjiga koju držite u rukama pravi izbor. Ona je pravi udžbenik življenja iz kojeg ćete doznati obilje informacija potrebnih za sretan i ispunjen život.

Tekst je moćan i poticajan, a posebno intrigira način i osjećaj kojim Marek Herman opisuje svijet male djece – njegov je koncept simpatična pozivnica u svijet dječje psihe.

Dodatne informacije

Autor

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

ISBN

Izdavač

Povezane knjige - Naša preporuka