RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA S PRIMJERIMA KNJIŽENJA - Naruči svoju knjigu

RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA S PRIMJERIMA KNJIŽENJA

Knjiga I., XI. izmijenjena i dopunjena naklada
Autor: Skupina autora
Područje: Financije i računovodstvo
Karakter: priručnik, stručna
Godina izdanja: 2018
Broj stranica: 1000
Uvez: Meki

78,04  (587,99 kn)

Knjiga namijenjena trgovačkim društvima svih djelatnosti, obrtnicima, slobodnim zanimanjima i OPG-ima koji su obveznici poreza na dobitak te zadrugama.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

O knjizi:

Novo izdanje priručnika namijenjeno za praktično računovodstvo/knjigovodstvo stavilo je pred autore zadaću da nakon četiri godine unesu u svoje tekstove i primjere knjiženja sve zakonske promjene koje su na snazi, kao i one koje će se primijeniti od početka 2018. godine. To su u prvom redu promjene u poreznom sustavu i drugim propisima, te promjene u hrvatskim i međunarodnim računovodstvenim standardima. Uz sve to, priručnik je „osvježen“ s novim tekstovima i primjerima kako bi odgovorio na što više pitanja iz praktičnog računovodstva.

Knjiženje poslovnih događaja prikazano je prema redoslijedu izvornoga RRiF-ovog Računskog plana za poduzetnike, XXII. izdanje (siječanj 2018.). Knjiženje poslovnih događaja objašnjava se uz primjenu Hrvatskih standarda financijskog izvješćivanja te MSFI i MRS-a, poreznih i drugih propisa koji uređuju poslovanje poduzetnika (npr. ZTD, ZOO i dr.) odnosno, nalažu određene postupke u knjigovodstvu poduzetnika. Brojni primjeri poslovnih događaja s knjiženjima obrađeni su prema modelu temeljnice ili na “T” kontima. Na kraju knjige dano je kazalo pojmova za lakše pronalaženje tražene problematike.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Izdavač

Karakter

,

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka