Akcija!

RAZGOVORI SA ZRCALOM

Psihologija samopouzdanja
Autor: Miljković, Dubravka; Rijavec, Majda
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 250
Uvez: Meki

135,00 kn (17,92 €)

Pristup pisanju ove knjige temelji se na načelima humanističke psihologije, te autorice često potiču čitatelje na pozitivan stav prema sebi i drugim ljudima i upućuju ih na to kako mogu prepoznati i razviti ono najbolje u sebi. Stoga aktivno prorađivanje sadržaja ove knjige ima i određeno terapijsko djelovanje.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 459 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Iz sadržaja:

Tko sam ja / Kakav sam / Preuzmite odgovornost za vlastiti život / Realno procjenite sami sebe / Provjerite kriterije po kojima se vrednujete / Naučite razgovarati sami sa sobom / Naučite se zauzimati za svoja prava / Naučite uspješnije komunicirati / Naučite bolje misliti / Kontrolirajte neugodne emocije / Naučite podnijeti (ne)uspjeh / Samopoštovanje i spol / Čuvajte se pretjeranog samopouzdanja


Riječ autorice:

Kako koristiti ovu knjigu?
Načini su brojni. Možete ju držati u vitrini – u kojem slučaju preporučujemo bar deset komada, estetike radi. Zatim, naslovna je stranica tako dobra da cijelu knjigu možete uokviriti i držati na zidu. Ako vam je vruće, možete se knjigom hladiti kao lepezom; korice su, za svaki slučaj, meke. (Zato ne savjetujemo niti njezino korištenje kao oružja.) Vjerojatno vam može posluńiti i da ju podmetnete pod kraću nogu stola. Na koncu, možete ju i pročitati. Ne obećajemo da će to biti u jednom dahu: sve smo zakomplicirale raznim vježbama, ilustracijama, primjerima, upitnicima – za rezultate koje dobijete ne odgovaramo – izrekama više ili manje poznatih vam ljudi… Kako se ne radi o špijunskom romanu, knjigu možete …itati i napreskokce – ovisno o raspoloženju i potrebama. U svakom slučaju, želimo vam da uživate u njoj čitajući je kao što smo i mi uživale pišući je.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

IEP

Karakter

stručno-popularna

Autor

Rijavec, Majda

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN