TEHNOLOGIJA ZNANSTVENOGA I RAZVOJNOGA ISTRAŽIVANJA - Naruči svoju knjigu

TEHNOLOGIJA ZNANSTVENOGA I RAZVOJNOGA ISTRAŽIVANJA

Metodologija i tehnologija izrade znanstvenog i stručnog djela
Autor: Zelenika, Ratko
Područje: Ostalo
Karakter: znanstvena-udžbenik
Godina izdanja: 2016
Broj stranica: 2197
Uvez: Tvrdi

104,52  (787,51 kn)

Nezaobilazna pomoć i podrška svima koji izrađuju te provode znanstvena i i razvojna istraživanja. Uz detaljne upute istraživački će rad biti olakšan – i jednostavan.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2362 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi:

Peto izmijenjeno i dopunjeno znanje ove knjige, kao knjiga jedanaesta, efikasno omogućuje znanstvena istraživanja (fundamentalna i primijenja istraživanja), razvojna istraživanja, disciplinarna istraživanja, višedisciplinarna istraživanja, kvalitativna i kvantitativna istraživanja, mikro, mezo, makro, globalno i megaistraživanja, individualna i timska istraživanja, istraživanja aktualnih fenomena prošlosti, sadašnjosti i budućnosti… za izradu što kvalitetnijih znanstvenih, znanstvenostručnih i stručnih djela, brzo i uspješno napredovanje u struci i karijeri, stvaranje pretpostavki za nastajanje, održivi rast i razvoj individualnog i društvenog blagostanja te svekoliko zadovoljstvo u trećem mileniju.

Udžbenik će koristiti studentima, magistrandima, doktorandima, mladim i iskusnim znanstvenicima, istraživačima, nastavnicima, suradnicima te različitim tipovima stručnjaka.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka