TKO JE MAKNUO MOJ SIR – 2. neizmjenjeno izdanje

Divan način kako se uhvatiti u koštac s promjena u životu i poslu
Autor: Johnson, Spencer
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2022
Broj stranica: 384
Uvez: Tvrdi

99,00 kn (13,14 €)

Dugo očekivano 2. izdanje svjetske uspješnice koja je promijenila živote milijunima ljudi diljem svijeta. Odgovore na pitanja kako predvidjeti promjene, kako im se prilagoditi i u njima uživati, na koji način se nositi sa stresom i biti uspješniji privatno i profesionalno, pronaći ćete u ovoj knjizi.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13601 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Tko je maknuo moj Sir? zabavna je i istodobno poučna priča o četiri junaka koji žive u Labirintu i svakodnevno idu po Sir kojim se hrane i koji ih usrećuje. Sir je pritom metafora za ono što želimo imati u životu ili čemu težimo: npr. dobar posao, ljubavna veza, novac ili velika kuća, sloboda, duševni mir, zdravlje ili pak neko postignuće.

Svatko od nas na svoj način zamišlja Sir i tragamo za njim jer vjerujemo da nas on čini sretnima. Labirint pak predstavlja mjesto na kojem provodimo vrijeme u potrazi za onim što želimo: npr. tvrtku u kojoj radimo, sredinu ili zajednicu u kojoj živimo, ili odnose s ljudima u našem životu. Ovo je priča o promjenama do kojih dolazi unutar labirinta u kojem živimo.

Otkrijte i vi mudrost koju sadržava knjiga dr. Spencera Johnsona kako biste se naučili nositi s promjenama u svome životu i kako biste bili manje opterećeni svakodnevnim brigama i stresom te u konačnici bili uspješniji i u poslovnom i u privatnom životu.

Spencer Johnson, doktor je medicine koji je napustio liječničku karijeru kako bi napisao kratke knjige o životu. Najpoznatija je  Tko je maknuo moj sir? objavljena 1998. godine. Knjiga je postala izuzetno tražena kao edukativno štivo koje je mnogima unaprijedilo život.

 

Iz sadržaja:

Dijelovi svih nas………………………………………………….17

Priča o priči………………………………………………………..19

OKUPLJANJE: Chicago……………………………………….25

TKO JE MAKNUO MOJ SIR?

PRIPOVJETKA………………………………………………….29

RASPRAVA: Kasnije istoga dana…………………………79

O autoru……………………………………………………………97

Dodatne informacije

Autor

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka