UPRAVLJANJE KVALITETOM, Lazibat - Naruči svoju knjigu

UPRAVLJANJE KVALITETOM, Lazibat

Autor: Lazibat, Tonći
Područje: Kvaliteta
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 468
Uvez: Tvrdi

45,13  (340,03 kn)

Objašnjenje temeljnih pojmova vezanih uz pitanja kvalitete i upravljanja kvalitetom. Kroz sedam poglavlja daje se pregled povijesti kvalitete, razvoja i upravljanja kvalitetom, utjecaj kvalitete na poslovni rezultat, objašnjava sustave upravljanja kvalitetom, alate i metode te integrirani sustavi upravljanja. Svako poglavlje na kraju sadrži pitanja za raspravu i popis literature.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 647 Kategorija: Oznaka:

Opis

Iz sadržaja:

POVIJEST KVALITETE/ RAZVOJ I DEFINIRANJE UPRAVLJANJA KVALITETOM/ OSNOVNE POSTAVKE UPRAVLJANJA KVALITETOM/ UTJECAJ KVALITETE NA POSLOVNI REZULTAT/ SUSTAVI UPRAVLJANJA KVALITETOM/ ALATI I METODE ZA UPRAVLJANJE KVALITETOM/ INTEGRIRANI SUSTAVI UPRAVLJANJA/ POSLOVNA IZVRSNOST

O knjizi:

Ova je knjiga nastala s ciljem popunjavanja jaza između domaće i strane literature te sintetiziranja svih pojmova ključnih za razumijevanje znanosti o kvaliteti.
Knjiga je namijenjena kako znanstvenoj i stručnoj javnosti, tako i studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija čija je zadaća ustvari da implementacijom znanja stečenih čitanjem i svladavanjem sadržaja ove knjige osiguraju novi pogled na pitanja kvalitete u hrvatskom gospodarstvu.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

udžbenik

Uvez

Tvrdi

Autor

Lazibat, Tonći

Broj stranica

ISBN

Izdavač