IT U PRIMJENI - Naruči svoju knjigu

IT U PRIMJENI

Rukovoditeljski vodič za primjenu sustava informacijske tehnologije
Autor: Passino, Jacque; Severance, Dennis G.
Područje: Digitalne tehnologije
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 211
Uvez: Meki

27,87 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 698 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Očekivanja i izazovi ulaganja u informacijsku tehnologiju/ Upravljanje promjenama u organizaciji/
Osmišljavanje strategije/ Priprema i provedba projekata/ Reakcija na nenadane promjene strateških prioriteta/ Procjena uspjeha i neuspjeha/ Zaključci i popratne napomene

O knjizi:

Informacijske tehnologije (IT) pružaju dobre mogućnosti za dramatično unapređivanje poslovnih procesa kako unutar tvrtke tako i među tvrtkama. Međutim, do danas su ulaganja u IT za restrukturiranje, repozicioniranje, preuređenje i promjene veličine tvrtki imala ograničen uspjeh. Još uvijek postoji širok jaz između vizionarskih strategija koje tvrtke načelno slijede i stvarnih učinaka koje postižu. Ova knjiga pomoći će vam zatvoriti taj jaz između ambicija i uspjeha. Utemeljena na razumnom, širokom okviru za menadžment, ali s posebnom pažnjom posvećenom informacijskoj tehnologiji, pomoći će vam ponovno razmotriti prirodu projekata preobrazbe poslovanja i pokazati vam kako iskorijeniti uzroke neuspjeha u realizaciji.

“Oni koji ne uče na greškama iz prošlosti osuđeni su na njihovo ponavljanje” izreka je koja se apsolutno može primjeniti na informatiče tehnologije. IT u primjeni knjiga je koja će se i u budućnosti koristiti kao ključno relevantno štivo koje bi svaki uspješan poslovni čovjek trebao proučiti.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Mate

Karakter

udžbenik

Uvez

Meki

Broj stranica

Autor

,

ISBN

Povezane knjige - Naša preporuka