OSOBNI PODATAK

Osobni je podatak svaka informacija koja se odnosi na identifikaciju osobe (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.)

SVRHA PRIKUPLJANJA

Osobne podatke prikupljamo u svrhu poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga na Internet trgovini knjizaraum.hr te kako bismo vas informirali o postojećim i novim sadržajima, te kako bismo vas upoznali s našim proizvodima i uslugama.

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Pristup Internet trgovini knjizaraum.hr je slobodan i ne traži se registracija. Ukoliko se odlučite za registraciju, možete koristiti veći broj sadržaja i funkcionalnosti (spremati svoju listu želja, predbilježiti se za primanje obavijesti putem newslettera, sudjelovati u nagradnim igrama i natječajima itd.). Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Prilikom vaše registracije možemo tražiti sljedeće osobne podatke: vaše korisničko ime, lozinku i adresu elektroničke pošte. Uz to, imate mogućnost unijeti i dodatne osobne podatke ukoliko to želite.

Od osobnih podataka koje obavezno tražimo prilikom registracije i one koje dobrovoljno unesete, ostalim korisnicima (i registriranim i neregistriranim) neće biti vidljivi, osim odgovornim zaposlenicima naše tvrtke.

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Internet trgovina knjizaraum.hr prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03) i drugih propisa važećih u Republici Hrvatskoj.

VAŠA PRIVOLA

Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo samo na temelju vaše privole – slobodno dane i izričite suglasnosti da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima registracijom i korištenjem web stranice, prikupljamo i koristimo u svrhu određenu ovim pravilima. Vašu privolu zatražit ćemo prilikom popunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na Internet trgovini knjizaraum.hr.

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljene osobne podatke čuvamo u elektroničkom obliku te primjenjujemo odgovarajuće mjere i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima portala ne bi neovlašteno pristupalo.

ANKETE I UPITNICI

Povremeno na našim stranicama provodimo ankete, istraživanja, upitnike i sl. Podatke koje prikupimo na taj način smatramo povjerljivima te ih koristimo isključivo za potrebe Internet trgovine knjizaraum.hr.