ODNOSI MEĐU LJUDIMA - Naruči svoju knjigu

ODNOSI MEĐU LJUDIMA

Autor: Duck, Steve
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 308
Uvez: Tvrdi

42,92 

Zašto se ponašamo kako se ponašamo? Kako na naše svakodnevno ponašanje utječu privrženost, navike, tehnologija ili negativni osjećaji? Kako bi se dobili odgovori, pažnja se posvećuje evoluciji i kulturi uz korištenje brojnih pedagoških sredstava.

Opis

O knjizi:

U ovom, četvrtom, izdanju pažnja je posvećena teoriji privrženosti, sociobiologiji, teoriji evolucije i kulturi, ali i praktičnim i kvalitativnim učincima svakodnevnog ponašanja na rutinska ponašanja u odnosima. Spajanje ovih elemenata, karakterizirano povezivanjem predodređenih svojstava sa stvarnim ponašanjem u svakodnevnom životu, jedna je od glavnih promjena u ovom izdanju.

Usmjerenost na odvijanje odnosa čini knjigu privlačnom za niz disciplina zainteresiranih za interakciju, dok će obuhvaćanje evolucijske perspektive i perspektive privrženosti privući čitatelje čiji su glavni interes faktori koji predodređuju određena ponašanja. Više pažnje posvećeno je i mračnim stranama odnosa – stvarima koje su očito loše u odnosima, kao što su ljubomora i uhođenje, te svakodnevnom upravljanju teškoćama u odnosima.

Nadalje, značajno je porasla upotreba tehnologije u odnosima. Sada je osnovna karakteristika življenja činjenica da se odnosi i uloge prelijevaju preko granica nekada odijeljenih dijelova života. Ne može se ignorirati činjenica da je takvo prelaženje granica važno, ne samo studentima nego i širem čitateljstvu.

Četvrto izdanje sadrži i brojna nova pedagoška sredstva koja pomažu studentima pri učenju i razmatranju svojih iskustava, a ujedno pomažu profesorima pri korištenju materijala na najbolji način te čine suhoparnu teoriju zanimljivijom.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka