PODUZETNIČKA EKONOMIJA - Naruči svoju knjigu

PODUZETNIČKA EKONOMIJA

Kako učiniti prvi korak
Autor: Horvat, Đuro; Tintor, Željko
Područje: Poduzetništvo
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 314
Uvez: Meki

25,88  (194,99 kn)

Knjiga je namijenjena polaznicima poslovnih škola, poduzetnicima, menadžerima, a posebno poduzetnicima početnicima koji će na jednom mjestu naći predočena znanja i vještine koje su im potrebne za uspješno obavljanje posla.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 235 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

PODUZETNIK / PODUZETNIŠTVO / TRGOVAČKO PRAVO / INFRASTRUKTURA / MENADŽMENT/ MARKETING U PODUZETNIŠTVU / FINANCIRANJE MALOG PODUZETNIŠTVA / PODUZETNIČKO RAČUNOVODSTVO I KONTROLING / PLATNI PROMET / POREZ I OSTALA PODUZETNIČKA DAVANJA / TROŠKOVI I UPRAVLJANJE TROŠKOVIMA / PODUZETNIČKO PROJEKTIRANJE /

O knjizi:

Knjiga je namijenjena polaznicima i studentima viših i visokih poslovnih škola, poduzetnicima, menadžerima i svima onima koji to namjeravaju postati, ali se kao korisno gradivo preporučuje i profesorima ekonomske grupe predmata u srednjim školama, kao i trenerima poduzetništva. Posebno je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima koji sami obavljaju menadžerske poslove u vlastitom biznisu. Isto je namijenjena mladim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima, koji obvezno moraju ovladati barem minimalnim poduzetničkim znanjima i vještinama.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

udžbenik

Uvez

Meki

Autor

Tintor, Željko

Broj stranica

ISBN

Izdavač